Serie A

Nem ez lesz az év meccse Itáliában, lapozzunk egyet!

  • varin
megosztom

Mármint szó szerint, ugyanis a Torino-Lecce találkozón jó eséllyel bőségesen látunk színes kártyákat.

Torinóban zárul a Serie A 3. fordulója, amely óriási meglepetéseket nem hozott. Nyerni tudott az Inter, a Napoli, a Roma és a Milan, kikapott viszont a Lazio és pontot veszített a Juventus, melynek köszönhetően a Nerazzuri állt az élre, mint egyetlen tökéletes mérlegű csapat. Ami a "szűz" gárdákat illeti, a Sampdoria mellett a Lecce nevénél nem található még egyetlen egység sem, márpedig az újonc most ahhoz a Torinóhoz látogat, amely pontszámban beérheti Antonio Conte csapatát. Vajon mindkét széria megszakad vagy egyik sem?

{"headTitle":"Torino-Lecce","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Torino","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lecce","odds":"7.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ami a Bikákat illeti, az Európa Liga nyűgjét már nem kell tovább a hátukon cipelniük, hiszen a Wolverhampton kiütötte Walter Mazzari csapatát a csoportkör kapujában, így koncentrálhatnak csak az olasz bajnokságra. Amelyet a várakozásokon felül sikerült megkezdeniük, hiszen a Sassuolo legyőzését követően Bergamóból is elcsenték a három pontot, amely nagyon szép eredmény.

A vendégeknél egyelőre még tart a Serie A-hoz való hozzászokás, amelyet a nulla pont is jelez. Ugyan Milánóban ki lehet kapni, de hazai pályán a Verona ellen is kapituláltak a kékek, márpedig tavaly a másodosztályban a Hellast oda-vissza sikerült elkapniuk. Lapaduláék dolgát a sorsolás sem segíti, a torinói kirándulást követően érkezik a Napoli, mennek a SPAL-hoz, fogadják a Romát, utaznak Bergamóba, majd ismét Milánó, majd jön a Juve. Ebből a sorozatból nehéz lesz jól kijönni, a ferrarai kirándulást leszámítva mindenhol masszív underdogok, így ha nem akarnak már a rajtnál lemaradni, az olyan bravúrpontokat, mint a mai, meg kell csípniük.

"Soha nem mehetünk biztosra egy csapat ellen sem a Serie A-ban, így ma sem lesz könnyű dolgunk. Lehet, hogy a Lecce még gólt sem szerzett idén, de nagy szívvel és lelkesedéssel játszanak. Óvatosnak kell lennünk, mentálisan is nehéz dolgunk lesz ma. Szeretnénk kijavítani a hibáinkat, amelyeket eddig elkövettünk és nyerni" - nyilatkozta a Bikák trénere.

[3135455] 2019-09-16 20:45:00 Torino - Leccex

Ami a csapatokat illeti, mindössze egyetlen játékos maródi, a Debrecennek is gólt szerző Cristian Ansaldira ma nem számíthat Mazzari. A hazaiak első embere igencsak irigylésre méltó helyzetben van, hiszen eldöntheti, hogy Belotti mellett Zaza, Berenguer, Falque vagy Verdi legyen-e a támadó - bárhogyan is lesz, igen erős csapatot állíthat majd ki a Toro.

Véleményünk szerint a hazai ~1.50-es oddsban olyan nagy érték nincs, bár tény, hogy sima favoritok a Bikák. Éppen ezért mi a lapok felé nézelődünk, ahol 5-ös határral húzták meg a line-t a bukmékerek.

A játékvezető az az Antonio Giua lesz, aki idén eddig két meccset vezetett, egy bajnokit és egy kupát, a statisztikája pedig ugyanaz: 1 piros, 4 sárga, ráadásul a kiállítás azonnal volt, így mindkét meccsén 6 büntetőpontot szórt szét.

Mindkét csapat az eddigi két bajnokiján összesen 6 büntetőpontot kapott.

A lap over ellen szólhat, ha esetleg nagyon sima lesz a meccs, viszont a Pinnacle közel duplázós szorzója az 5-ös határon igen jó befektetésnek tűnik. Egyrészt az odds majd' két tizeddel magasabb, mint a Bet365-nél, másrészt csak akkor veszítünk, ha maximum négy sárga lesz.

{"headTitle":"Torino-Lecce","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5 lap felett","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3135455] 2019-09-16 20:45:00 Torino - Leccex;
megosztom