NFL

Ezzel a 2-es oddsszal köszörülnénk ki a csorbát

megosztom

Hatharom.com vs fogadóirodák 0-1, ami az NFL-es kombi szelvényeket illeti. Vasárnap egyenlíteni készülünk!

Baltimore Ravens - Arizona Cardinals

Az NFL második hete fogadási szempontból talán az egyik legérdekesebb, ugyanis itt születhetnek meg azok az oddsok, amik az első hét eredményeinek túlreagálásából születhetnek. A Ravens azt a Miamit gyepálta el, akiktől menekülnek a játékosok, ráadásul úgy, hogy még 30 pontos előnyben is fake puntokat hívogattak. Az eredmény? Egy, a reális különbségnél jóval nagyobb verés, amiben Lamar Jackson MVP-nek tűnhet. 

Mindeközben a Cardinals egy jelentősen kétarcú meccsen döntetlent harcolt ki a Lions ellen. Az újonc vezetőedző, Kliff Kingsbury nagyon bizonyítani akart, ezért az első három negyedben túl komplikált játékokat hívott, az elemzők egybehangzó véleménye szerint. A negyedik negyedben Kyler Murray azt csinálhatta, amit az egyetemen, és rögtön el is kezdett szárnyalni.

Véleményünk szerint ez nagyon tanulság lehet Kingsburynek, így a Ravens ellen egy jóval emészthetőbb game plannel állhatnak fel.

Jól kezdte a szezont a Carr vezette Oakland. - Fotó: NFL

Oakland Raiders - Kansas City Chiefs 

A Patrick Mahomes vezette Chiefs offense ott folytatja ahol tavaly abbahagyta. Az első héten a papíron egész jól festő jacksonville-i védelmen különösebb gond nélkül mentek át és tettek fel a táblára 40 pontot, ezzel pedig már zsinórban 19 (!) olyan meccsnél tartanak, amikor legalább 26 pontot szereztek. 

Támadó fronton a Raiders sem indította rosszul a szezont, a szintén jó erőkből álló denveri védelem ellen tudtak 24 pontot csinálni. Derek Carr kiválóan játszott, Tyrell Williamsszel és Darren Wallerrel is gyorsan megtalálta a közös hangot. Utóbbinak ismét erős meccse lehet, ugyanis a Chiefs-nek nem erőssége a tightendek levédekezése. 

A Raiders védelme tavaly az egyik leggyengébb volt és bár az idei szezonra erősödtek, de bőven maradtak még lyukak, amit Mahomes könnyedén használhat ki. A másik oldalon Carrtól is jó teljesítményt várhatunk, hiszen a kansasi védelem sem sebezhetetlen. Beszédes, hogy a múlt héten a Foles helyére beugró rookie Gardner Minshew is szét tudta passzolni őket... 

Látványos, szórakoztató és sok pontos meccset várunk. 

{"headTitle":"NFL, 2. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-07 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2,08-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"BAL Ravens - ARI Cardinals: ARI +17.5","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"OAK Raiders - KC Chiefs: 48 pont felett","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom