Kosárlabda-vb

Aranyéremig menetelnek a góliátverő franciák? Íme a friss kosár-vb szorzók

megosztom

Óriás fordulatokat követően az elődöntőbe sem Szerbia, sem az USA nem jutott be, hirtelen háromesélyes lett a torna.

A 2019-es kínai kosárlabda-vb aligha szűkölködik meglepetésekben - a torna nagy esélyesei közül hárman (USA, Szerbia, Görögország) még az elődöntőbe sem jutottak be. A legnagyobb visszhangot természetesen a franciák szerdai diadala keltette, hiszen az amerikaiakat 2006-ban, 58 mérkőzéssel korábban verték meg utoljára tétmeccsen. Az összecsapás legjobbja, a Utah Jazz francia sztárja, Rudy Gobert diadalittasan így fogalmazott.

Ez karrierem és a francia kosárlabdázás egyik legnagyobb győzelmeként fog bevonulni a történelembe, ez biztos.

- mondta a 21 pontig és 16 lepattanóig jutó Gobert. 

Egyik ágon bombameglepetések, a másikon papírforma eredmények születtek. fotó: FIBA Twitter

A kétszeres címvédő távozásával tehát szépen kiegyenlítődtek az esélyek. Az oddsmesterek szerint a góliátölő franciák léptek elő első számú favorittá, de a szorzók alapján a spanyolok alig vannak lemaradva tőlük, ahogyan a Patty Mills vezérelte ausziknak is lehet még beleszólása a dolgok alakulásába. A legjobban az argentinokat írják le, pedig a dél-amerikai válogatott is bizonyította, hogy számolni kell vele. A kulcskérdés, hogy a csapatot hátára vevő NBA-veterán Scola tudja-e majd tartani a szerbek ellen mutatott formát.

{"headTitle":"FIBA Világbajnokság 2019 - Ki nyeri?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-13 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franciaország","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Spanyolország","odds":"2.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ausztrália","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Argentína","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
Tudtad? Franciaország válogatottja még soha nem nyert kosárlabda-világbajnokságot. Legjobb helyezésüket az előző vb-n érték el, akkor a dobogó harmadik fokára állhattak fel.

Az elődöntők szorzói értelemszerűen összhangban vannak a végső győzelemével. Látva azonban a teljes felfordulást a világbajnokságon, könnyen lehet, hogy a favoritok pakolása helyett inkább az underdogok hendikeppel való megtámogatásában rejlik az érték.

Kattints a képre és fogadj az elődöntőkre!

bet365
megosztom