Kézilabda

A Fradi és a Veszprém visszahozhatja a nyaralásod árát

megosztom

Kedden három NB I-es kézilabda meccset is rendeznek, mi pedig kettőre fogadunk ezek közül.

Az FTC a Debrecent fogadja. - Fotó: facebook.com/ftckezilabda

Kedden a női és a férfi szakágban is rendeznek NB I-es kézilabda bajnoki mérkőzéseket, többek közt pályára lép a Ferencváros, a Veszprém és a Szeged is. Mi pedig az előbbi két csapat meccsére fogadunk.

A Fradi női gárdája a papírformának megfelelően három sikerrel rajtolt a bajnokságban, melyek közül az első körbeli meccs számított rangadónak, akkor Elek Gáborék 31-28-ra nyertek az Érd otthonában. Ezt követően az MTK-t és a Kisvárdát is nagyon könnyedén intézték el hazai pályán.

A zöld-fehérek ezúttal a szintén jól rajtoló Debrecent fogadják, a vendégek ugyanis a Szent Istvánt és az Alba Fehérvárt fektették két vállra, magyarán ők is hozták a kötelezőket.

A két csapat idén eddig minden tétmeccsén eljutott 30 lőtt gólig, ami egyébként nem meglepő, hiszen egyik fél sem a védekező kézilabdájáról híres, ráadásul a felek a nyáron nem sokat változtak, így az idei szezonban is az várható tőlük, mint az előző idényben.

Így pedig érdemes lehet bepróbálni az overt a felek meccsén, hiszen tavaly a fővárosban 65, míg Debrecenben 64 gólos meccset hoztak össze. Az előjelek pedig ismét adottak a gólfesztiválhoz, hiszen gyors meccsre van kilátás, és a vendégek ezúttal is felszabadultan léphetnek pályára, mivel nincs veszítenivalójuk.

{"headTitle":"Ferencváros - Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-10 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 56,5 gól","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

A másik meccs, amire szerintünk érdemes lehet fogadni kedden, az nem más, mint a Veszprém-Tatabánya ütközet. 

A Veszprém az idei szezonban, köszönhetően az igazolásoknak, még gyorsabb lett, mint volt, ami által rengeteg gólt szerez, viszont ez a védekezés rovására megy, ám amíg elöl rendbe van minden, addig ez nem jelent gondot. Mindezt a csapat idei hat tétmérkőzése is teljes mértékben alátámasztja, amelyeket rendre megnyertek David Davisék.

A Tatabánya is átalakult némileg a nyáron, és eddig még nincs összeszokva teljesen a csapat, hiszen Egerben csak nagy nehézségek árán tudott nyerni 30-28-ra, ami részben annak is köszönhető, hogy Vladan Matics próbálja átalakítani a gárda alaptaktikáját. A mester például kifejtette, hogy kedden is az irányító nélküli játékot próbálják meg gyakorolni, továbbá inkább a hétvégi, számukra sokkal fontosabb Fradi elleni ütközetre fókuszálnak.

Persze ez nem jelenti azt, hogy a vendégek teljesen elengednék a meccset, hanem azt, hogy törekednek a minél gyorsabb mérkőzésre, hogy minél kevesebb energiát emésszen fel a hétközi ütközet. Ez lesz a célja a Veszprémnek is, hiszen a hazaiak rengeteg fronton harcolnak idén (hétvégén már a BL is kezdődik), a sikerük pedig borítékolható, így pedig jó esély van arra, hogy potyogjanak a gólok. Ezt a felek tavalyi, veszprémi meccse is alátámasztja, amelyen 59 találat született, és most is hasonló lefolyású ütközetre van kilátás.

{"headTitle":"Veszprém - Tatabánya","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-10 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 55,5 gól","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom