EURO 2020

Így kaszálnának a fogadók az év legfontosabb meccsén

megosztom

Pókeres kifejezéssel élve: All in! Ez lehet a magyar válogatott mottója hétfőn este. Ha nem nyerünk, az éjjelnek vége.

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat E-csoportjában számunkra hétfőn jön el végre az igazság pillanata, amikor is Szlovákiát fogadjuk a Groupama Arénában. Csoportunkban óriási meglepetések nem születtek a pénteki játéknapon, bár a világbajnoki ezüstérmes horvát labdarúgó-válogatott a vártnál magabiztosabban, 4-0-ra nyert a szlovákok vendégeként. Ez számunkra inkább pozitív, mint negatív, de ami biztos, hogy északi szomszédainknak legalább annyira fontos lenne a három pont, mint nekünk.

A hangolódás ugyan nem sikerült jól, hiszen Montenegró ellen elbuktunk a felkészülési meccsen , de ez nem ingatta meg Marco Rossit, aki a rá jellemző higgadtsággal várja az összecsapást. A szakember a vasárnapi sajtótájékoztatón elmondta, vannak a keretben olyan játékosok, akiket nem lehet kihagyni a kezdőcsapatból. "A montenegrói mérkőzésből levontam a megfelelő tanulságokat. Győzni akartunk, de hoztunk bizonyos személyi döntéseket, amikért vállalom a felelősséget"

Nem fogok kockáztatni. Nyílt mérkőzésre számítok, de ezúttal mi vagyunk hazai pályán, ahol általában jobban teljesítünk

- nyilatkozta Rossi, akinek együttese az Európa-bajnoki selejtezőket egy szlovákiai vereséggel kezdte, hazai pályán ugyanakkor nyerni tudott a világbajnoki ezüstérmes horvátok és a walesiek ellen is. (írja az MTI)

Szerinted kijut Magyarország a 2020-as Eb-re?x;

A sorsdöntő meccset már több több szempontból is körbejártuk, lássuk hát, hogy mit várnak a fogadók. Félszáz tipphez közeledve ugyan még nem mondanánk teljesen reprezentatívnak az adatokat, de az ennyiből is szépen kirajzolódott, hogy a döntő többség azt várja, hogy Magyarország diadalmaskodik hétfő este. Jelen állás szerint 

olvasóink 80 százaléka a hazait ikszelte be, míg a vendégek sikerére a tippek 13 százaléka futott be, a döntetlenre pedig 7% voksol.

A trendek alá is támasztják, hogy miért is zuhant a    magyar oddsa 2.50-ről 2.30 köré, hiszen a fogadók nem csak itthon, hanem világszerte a mi sikerünket vizionálják.  

A nagy szorzóra vadászók ezúttal is a pontos eredmények piacáról szemezgettek - több tipp érkezett a 2-1-es magyar győzelemre, ami @9.50-es megtérüléssel kecsegtet, míg a 3-1-es győzelem, több, mint 20-szoros pénzt ígér.

Az állami bukmékernél is a magyarokat pakolja a nép, jelenleg a tétek megoszlása így fest 1X2-ben: 64%-19%-17%!

Nem volt mindenki ilyen optimista, hiszen páran behúzták a szlovák sikert is, mégpedig a 'Draw no bet', azaz döntetlen esetén a tét visszajár opcióval bebiztosítva. 'Speedway104" nevű olvasónk 2.28-as szorzójú tippjét az alábbi kemény szavakkal indokolta. "Kimondatott: sorsdöntő találkozó lesz. A sorsdöntő találkozókat márpedig a magyar válogatott rendszerint elveszíti." Reméljük, nem a próféta szólt személyében, elvégre anno a norvégok ellen sem remegtek meg a lábak.

Ti mit gondoltok, van érték a magyarok nyeretésében?

 

 

 

 

[2942207] 2019-09-09 20:45:00 Magyarország - Szlovákiax;

 

megosztom