Sportműsor

A magyar-szlovák gigarangadóval indul a hét!

megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás

Az előttünk álló hétköznapok még mindig nem a klubfociról szólnak majd, hanem sokkal inkább a válogatott találkozókról. Az Eb-selejtező hatodik fordulója hétfőn és kedden zárul, az első napon pedig nem kisebb mérkőzésre kerül sor, mint a Magyarország-Szlovákia!

A találkozóról esett már szó oldalunkon, de hétfőn bőven olvashattok majd még róla! A mi csoportunkban egyébként még Azerbajdzsán-Horvátország összecsapást rendeznek, ami országos kettesnek tűnik.

A nagyokra egyébként ujjgyakorlat vár, hiszen Németországnak Észak-Írország, Hollandiának Észtország, Belgiumnak Skócia, Angliának Koszovó, Franciaországnak Andorra, míg Portugáliának Litvánia nem jelenthet gondot.

Az Eb-selejtezők mellett a barátságos válogatott mérkőzésekre (többek közt Argentína-Mexikó és Peru-Brazília ütközeteket rendeznek), az afrikai és ázsiai vb-selejtezőkre lesz érdemes figyelni és fogadni.

A mérkőzések többségével kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk!

  • Magyarország-Szlovákia, M4 Sport, hétfő 20:45
  • Eb-selejtezők, Sport TV
bet365

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Egyéb sportok

A kosárlabda világbajnokságon hétfőn még középdöntős meccseket rendeznek, majd kedden és szerdán jönnek a negyeddöntők, pénteken pedig már az elődöntőkre kerül sor.

A kézilabda világában, azon belül is a férfi szakágban megkezdődik a Bajnokok Ligája, de rangadóra még nem kerül sor hétközben. A Bundesligában annál inkább, hiszen csütörtökön Kiel-Flensburg klasszikust rendeznek.

A női NB I-ben a Ferencváros kétszer is pályára lép, előbb a Debrecent majd a Dunaújvárost fogadják Elek Gábor tanítványai, míg a Győr Fehérvárra látogat. A férfiaknál a Szeged és a Veszprém is kedden játszik, előbbi a Vácot, utóbbi a Tatabányát fogadja.

A teniszezőknél az elmúlt hétvégén véget ért az idei utolsó Grand Slam, így a héten kisebb versenyek kerülnek terítékre. A férfiak Svájcban, Oroszországban és Franciaországban, míg a nők Kínában és Japánban csatáznak, vagyis biztos, hogy az előttünk álló napokban el leszünk árasztva tippekkel a tornákkal kapcsolatosan!

Mindezen túl pedig folytatódik az NFL jubileumi, 100. szezonja. Kedd hajnalban New Orleans Saints-Houston Texans és Oakland Raiders-Denver Broncos, míg péntek hajnalban Carolina Panthers-Tampa Bay Buccaneers mérkőzések kerülnek megrendezésre, így jó pár tippre számíthatunk hétközben!

  • Kosárlabda világbajnokság az M4 Sporton
  • NB I-es kézilabda közvetítések az M4 Sporton, Bundesliga a Sport TV-n
  • Tenisz közvetítések a DIGI Sporton, az Eurosporton és a Sport TV-n
  • NFL közvetítések a Sport TV-n

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom