NFL

Két tipp, dupla pénz - ezzel a kombival indítjuk a szezont!

megosztom

Megkezdődik a nagyüzem az NFL-ben, vasárnap két alternatív hendikepes tippel kezdenénk a kaszálást.

Henryt nem könnyű megállítani. - Fotó: NFL

Cleveland Browns - Tennessee Titans

Ohióban hatalmas reményekkel tekintenek erre a szezonra, végre egy olyan keret állt össze, ami komoly dolgokra lehet képes. A labda mindkét oldalán megvan a minőség, a kérdés már csak az, hogy ki tudják-e hozni magukból a legjobbat? A csapatot körülölelő nagy hype semmiféleképpen sem segíti a dolgukat, ráadásul a rajt sem ígérkezik egyszerűnek.

A Titanst hajlamosak alulértékelni a bukmékerek, pedig Mike Vrabel csapatában is megvan a potenciál. A védelmük már tavaly is elég jól festett és ezt az idei drafton tovább színezték. Támadó fronton Derrick Henry-vel és Marcus Mariotával egy agresszív futójátékot várhatunk, méghozzá a liga egyik legjobb támadófala segítségével. 

Közel lehet a két csapat egymáshoz, így a vendégek pluszos hendikepjében látunk rációt, amit még el is toltunk 10.5-ig. 

Seattle Seahawks - Cincinnati Bengals

Új edző, régi kihívások a Cincinnati Bengals együttesénél, amelyet a szezon előtt a liga egyik leggyengébb gárdájának tartottak sokan, ilyen előjelekkel pedig nem a legideálisabb elutazni Seattle-be. A Bengalsnál továbbra is hiányzik AJ Green, így Andy Dalton legfontosabb célpontja nem segítheti a QB munkáját, ráadásul az egyik legfontosabb falember, Cordy Glenn is hiányozni fog a Bengalsból, ami komoly fejfájást okozhat majd Daltonnak.

Ami a Seahawksot illeti, az elmúlt évek egyik legerősebb csapata gyűlt össze a CenturyLink Fielden, sikerült ugyanis megszerezniük a 2014-es 1/1-est, Jadeveon Clowney-t. A támadósoruk pedig eddig is igen erős volt, tavaly 160 yardot átlagoltak a földön, Wilson pedig megmutathatja, miért ő a legjobban fizetett QB a ligában.

A Seahawks otthon amúgy is az egyik legerősebb csapat, de ez különösen igaz szeptemberben, amikor is 14-0 a mérlegük otthon az utolsó kilenc szezonban. Mindezek fényében ez egy igen sima hazai sikernek ígérkezik, jelenleg klassziskülönbség van a felek között

{"headTitle":"NFL, 1. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-07 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket dupla pénzért!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"CLE Browns - TEN Titans: TEN +10.5","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"SEA Seahawks - CIN Bengals: SEA -4,5","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom