Szerencsjáték-ipar

Közel 6 millió fogadást kötöttek a Fradira

megosztom

Óriási lázban tartja a sportfogadókat a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése, a zöld-fehérek meccseire milliós számban érkeznek a fogadások.

A Ferencváros európai kupaszereplése pörgeti a Szerencsejáték Zrt. fogadási üzletágát, a litvániai Suduva Marijampole elleni Európa-liga-párharc során 1,44 millió fogadást regisztráltak, amely 261 millió forintos nyereménykifizetéssel párosult - derült ki a Világgazdaság érdeklődésére a játékszervező által közölt adatokból.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Mint a fogadási statisztikákból megállapítható, nem vette vissza drasztikusan a fogadási kedvet az, hogy a Dinamo Zagreb elleni kiesés után immár nem a Bajnokok Ligája, hanem csak az Európa-liga főtáblájára jutás volt a tét. A horvát bajnok elleni két mérkőzésre ugyanis összesen 1,65 millió szelvény érkezett be, a szerencsés fogadók markát pedig 277 millió forint ütötte.

Az FTC négy kupapárharcára együtt - a Ludogorec Razgrad és a Valletta elleni BL-selejtezőket is beleértve - 5,8 millió fogadást kötöttek, a kifizetett nyeremény pedig meghaladta az 1,36 milliárd forintot.

 

Hogy végez a Ferencváros az Európa-liga csoportkörében?x;

A Suduva elleni első, litvániai mérkőzés (0-0) kapcsán a Szerencsejáték Zrt.-nél kiemelték: a fogadók a találkozó előtt még óvatosak voltak a tippjeikkel, de bíztak abban, hogy a Ferencváros bizakodásra okot adó eredményt ér el. Például arra a fogadási sorra, hogy az első félidő végén döntetlen állásnál vonulnak pihenőre a csapatok, több mint 10 ezer helyes tipp érkezett, amely 1,95-os nyereményszorzót ért. Az első felvonásra beérkező 30 ezer kétesélyes tipp is azt jelezte, hogy a fogadók nem voltak egészen biztosak az FTC sikerében. Egyébként ezen a fogadási soron a fogadások 94 százaléka vált nyertessé.

Az idegenbeli döntetlen után a hazai visszavágó (4-2) előtt már derűlátók voltak a fogadók a csoportkörbe jutást illetően: a Ki jut tovább? sorra beérkező tippek 71 százaléka a magyar bajnokot jelölte meg. A bizakodás mértékét mi sem jelzi jobban, mint az, hogy a fogadói többség nem is egyszerű győzelmet várt, hanem magabiztos, többgólos sikert. A Hendikep 0:1 fogadási lehetőségre 56 ezer tipp érkezett be, ebből 76 százaléknyi volt olyan, amely legalább kétgólos FTC-sikert várt (nyertes odds: 1,85). A 4-2-es hazai sikerrel végződő mérkőzést követően 82-szeres nyereményszorzóval számolhattak azok, akik pontos végeredményként ezt szerepeltették a fogadásukban.

Nehéz ősz vár a Fradira

Az tehát a fenti számokból is látható, hogy óriási az érdeklődés a magyar bajnok nemzetközi kupaszereplése kapcsán és vélhetően ez az ősszel esedékes hat csoportmérkőzésre is igaz lesz.

Ha már a csoportkör, ahogy arról nemrég beszámoltunk, a fogadóirodák szorzói alapján a Ferencvárosnak van a legkevesebb esélyese a főtáblás csapatok közül, hogy megnyerje a sorozatot, a zöld-fehérek végső sikere 1001-szeres szorzón fogadható.

A Fradi szeptember 19-én Barcelonában az Espanyol otthonában kezdi meg a szereplését az Európa Ligában.

{"headTitle":"Espanyol - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-19 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Espanyol","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom