Bulvár

Kijöttek az első oddsok, tippmesterünk pedig már szét is kapta őket - de még akad value!

megosztom

Idén a favorit egyértelműen az A Volt egyszer egy… Hollywood című film. Beleszólhat bárki a küzdelembe?

Fotó: The Verge

Néhány nappal ezelőtt jöttek ki a    -ön az első szorzók a 92. Oscar-gálára, azaz pontosabban csak arra, hogy melyik film nyeri a legfőbb kategóriát. A lehetséges befutó így majdnem fél évvel a gála előtt senkit sem lep majd meg: az A Volt egyszer egy... Hollywood című alkotás.

{"headTitle":"Melyik film nyeri a legjobb film kategóriáját a 92. Oscar-gálán?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-03 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Once Upon a Time... in Hollywood","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"The Irishman","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Marriage Story","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"1917","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"A Beatiful Day in the Neighborhood","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Jojo Rabbit","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Jelenleg 4.50-es oddson fogadhatunk ugyanis arra, hogy Quentin Tarantino egyik utolsó alkotása viszi majd haza a szobrocskát, de ez a szorzó volt jóval magasabb is. Akik ugyanis követik a Logibet vezető tippmesterét, varint, akár 6-szoros szorzóval is megfoghatták ingyenes tippjét.

Varin indoklásában kiemelte, hogy több irodánál csak 3-4 körüli az odds, ráadásul a kritikusok el vannak ájulva a Leonardo Di Caprio és Brad Pitt főszereplésével készült drámán, amelyet egyesek már a Ponyvaregény szintjén emlegetnek. Tarantino esélyeit tovább növelheti, hogy köztudott, már nem várható túl sok film tőle, viszont hiába nyertek eddig alkotásai rengeteg díjat, a legfontosabb kategóriában még nem sikerült neki - ezen itt az ideje változtatni.

Az oddsok alapján a hollywoodi vérfürdő legnagyobb vetélytársai a The Irishman és a Marriage Story lehetnek. Előbbi egy brutális neveket felvonultató, 210 perces darab, utóbbi pedig egy dráma-komédia - közös pont, hogy mindkettő a Netflix gondozásában készült.

A következő fél évben rengeteg dolog történhet még, akadnak olyan esélyes filmek (például a Macskák), amelyet még be sem mutattak, ám a világszinten uralkodó hatalmas hype a Tarantino-film kapcsán velünk azt mondatja, még 4.50-en is lehet érték ebben a tippben.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom