Tenisz

Jó értéket látunk a világelső kolumbiaiak nyeretésében

  • Cesc18
megosztom

Hendikeppel toljuk a topfavorit Cabal/Farah duó továbbjutását a US Open elődöntőjében.

A csütörtöki játéknapon a hölgyek elődöntői lesznek főszerepben a US Openen, de mi egy férfi páros mérkőzésre fókuszálunk, amelyen ugyancsak a döntőbe jutás a tét. Két idei Grand Slam-bajnok páros is versenyben van még, közülük pedig Cabalnak és Farah-nak van jobb esélye a duplázásra. 

Cabal és Farah világelsőként érkezett New Yorkba. - Fotó: ATP

A kolumbiaiak az egyik legrégebb óta együtt ütő páros a férfi mezőnyben, így jó volt látni Wimbledonban, hogy sok-sok próbálkozás után végre révbe értek. A wimbledoni címmel jött a világelsőség is és New Yorkba már első kiemeltként érkeztek. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


A nyár közepén egy kicsit kiengedtek, de Cincinnatiben már újra döntőztek és formába hozták magukat, így számítani lehetett rá, hogy a US Openen a trófea egyik favoritjai lesznek. A második kört leszámítva elég magabiztosan vették az akadályokat, ami nagyban köszönhető az adogatásuknak. Evans és Norris tudta őket brékelni, a többi párosnak viszont ez nem jött össze. 

Az elődöntőben Jamie Murray-vel és Neil Skupskival meccselnek, akik a füves idény óta ütnek együtt rendszeresen. Nem is rosszul, hiszen a US Open Series során két elődöntőt is jegyeztek, igaz, mindkettőt elég simán veszítették el. A két játékos közül Murray futott be sikeresebb karriert, Skupskinak már ez a Grand Slam elődöntő is új lesz. 

A negyeddöntőig simán meneteltek, ott viszont az amerikaiak ellen vért kellett izzadniuk és nem is álltak messze a kieséstől. 

bet365

Jó erőt képviselnek a britek, de a kolumbiai páros még egy szinttel feljebb áll. Köztük igazán megvan az összhang és igen komoly önbizalommal játszanak. Illetve lekerült róluk az a teher is, hogy nincs még Grand Slam győzelmük. A másik oldalon Skupski keze bőven megremeghet, hiszen hiába rutinos játékos, ezen a szinten még nem járt korábban. 

Mi ezt a meccset Cabaléknak adjuk és mivel az adogatójátékaikban nagyon erősek, így az 1.61-es továbbjutásuk helyett 1.80-ért a -1.5-ös game hendikepet preferáljuk. 

{"headTitle":"Cabal/Farah - Murray/Skupski","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Game Hendikep: Cabal/Farah -1.5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom