Tenisz

Zseniális meglátás vagy buta fogadás? - speckó tipp Nadal meccsére!

  • Cesc18
megosztom

A spanyol klasszis megizzadhat a Diego Schwartzman elleni negyeddöntőben.

Azt már tudjuk, hogy a felső ágon Daniil Medvedev és Grigor Dimitrov néz majd farkasszemet az elődöntőben, szerdán pedig az alsó ágon is fény derül a két névre. Az egyik negyeddöntőben Matteo Berrettini és Gael Monfils csap össze, míg a másikban Diego Schwartzman és Rafael Nadal. Utóbbit vesszük most górcső alá, ami szerintünk messze nem lesz olyan egyoldalú, mint amit az oddsok vizionálnak.

{"headTitle":"Diego Schwartzman - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-05 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schwartzman jut tovább","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nadal jut tovább","odds":"1.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mint látható, a mallorcai klasszis toronymagas favoritja ennek a negyeddöntőnek, mint ahogyan Roger Federer kiesésével az egész tornának is. Nadalt leszámítva a versenyben maradt játékosok nemhogy Grand Slamet nem nyertek még, de döntőbe sem jutottak.

Ráadásul a spanyol kiváló formát mutat és mindössze 7 (!) órát töltött eddig a pályán és csupán 10 szettet játszott.

Nadalnak Schwartzman kiváló matchup, amit mutat az egymás elleni eredményük is, hiszen hétszer találkoztak eddig és mindegyik után a salakkirály örülhetett.

Djokovics és Federer kiesésével Nadal a trófea toronymagas esélyese. - Fotó: ATP

Teljesen érthető tehát, hogy a bukiknál ennyire erős favorit a mallorcai, ezzel a részével nem is tudunk vitatkozni, ugyanakkor a kis argentin négy éve éppen a US Openen izzasztotta meg Nadalt, míg tavaly az Australian Openen és a Roland Garroson is szettet nyert ellene.

Az eddigi három Grand Slam összecsapásukon 34, 35 és 40 gémet játszottak.

Schwartzman óriási szívvel tud játszani és piszkosul élvezi az ilyen mérkőzéseket. Rutinja is bőven megvan már és az eddig mutatott formája alapján ismét megnehezítheti a spanyol dolgát.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Mire fogadjunk?

Schwartzmannak nincs még győzelme a nagy hármas ellen (0-14), de általában élvezetes meccseket játszik velük és ahogyan említettük, Nadalt az eddigi Grand Slam meccseiken szépen megizzasztotta. 

Az over/under határ mozgolódik is, hiszen a 29.5-re meghúzott line esetében inkább az overre érkeznek a tétek. A bet365-nél még kitart a line, de már csak 1.66-os oddsot kapunk a "felett" opcióra. 

Amiben azonban a legnagyobb értéket látjuk, hogy legalább 2 óra 31 percig tart majd a mérkőzésük. Erre az   nél köthetünk fogadást, méghozzá 1.87-es oddson.

Az eredmények is tükrözik, hogy Schwartzman képes megizzasztani Nadalt, még beszédesebbek azonban a percek. Tavaly Ausztráliában 3 óra 53 percen át gyötörték egymást, míg a Garroson 3 óra 41 percig tartott a meccsük. 

Hosszú labdamenetek várhatóak és jó néhány szoros játék, mert mindketten erős fogadók. És persze azt se felejtsük el, hogy Nadal rengeteget törölközik New Yorkban, amikkel szépen pörögnek a másodpercek. 

{"headTitle":"Diego Schwartzman - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-05 02:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Összes perc 150.5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

megosztom