Sportfogadás

Megpróbálom a lehetetlent, cél az 1,5 milla besöprése!

megosztom

Igencsak izgalmassá tehetjük az NFL első játékhetét, ha részt veszünk a Pinnacle játékán.

Már csak egyet (vagy másfelet?) kell aludni és kezdetét veszi a jubileumi, 100. NFL-szezon. A fogadóirodák is készülnek az új idényre, hiszen jó néhány promóció közül válogathatunk.

Az én személyes kedvencem a    -féle játék, amelyben a tudás és a szerencse egyvelegével elég szép summát, nagyjából 1,5 millió forintot lehet nyerni. 

A játék borzasztó egyszerű, hat olyan csapatot kell kiválasztani az első fordulóból, amelyek zöldítik az iroda által kínált hendikepet.

Természetesen ez nem egy könnyű feladat, főleg nem az első játékhéten, kicsit lehetetlen küldetésnek tűnik, de úgy gondolom, ha ügyesen agyaskodik az ember és Fortuna is mellé szegődik, akkor meg lehet a hatból hat.

Valószínűleg többeknek is összejön majd ez a bravúr - reméljük én is köztük leszek -, így bónusz kérdésként meg kell tippelni azt is, hogy a hazai csapatok összesen hány pontot szereznek az első fordulóban - holtverseny esetén ugyanis az erre leadott tippek döntenek.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<
 


Íme az én tippsorom, megspékelve egy-egy rövid indoklással:

  • Los Angeles Chargers -6.5 @ 1.97

Az előszezon bombameglepetése volt Andrew Luck visszavonulása. A Colts korábbi 1/1-esének döntése nem csak a szurkolókat, de a csapatot is váratlanul érintette. Brissett lép a helyébe, de azért ő nem ugyanaz a szint. A Chargers tavaly piszok erős volt és idén is számolni kell velük, mert az offense magja megmaradt és a védelmen is talán sikerült erősíteni. Hazai pályán egyértelmű favoritok a karmesterüket elvesztő Indy ellen. 

  • Philadelphia Eagles -9.5 @ 1.92

Érdekes az irányítókérdés Washingtonban is, hiszen Case Kenum és Colt McCoy nem igazán tényezők, az újonc Dwayne Haskinst pedig elég rizikós bedobni a mélyvízbe. A Philly egyébként is jobb erőkből áll, tavaly oda-vissza nagyon csúnyán elverték a rivális Redskinst és most is meglehet a 10 pont a két csapat között. 

  • Seattle Seahawks -10 @ 2.15

A Cincinnati az idei szezonnak is a veterán Andy Daltonnal vág neki, aki finoman szólva sem tud stabil és kiegyensúlyozott formát mutatni. A liga egyik legjobb védelme ellen idegenben nem tartom esélyesnek ezt a Bengalst még csak arra sem, hogy igazán szorossá tegyék a meccset.

  • Cleveland Browns -5 @ 1.93

Nagyon jól fest a Browns kerete, a támadószekcióban a Mayfield - Odell Beckhem a liga egyik legproduktívabb duója lehet, míg a védelemben Olivier Vernonékkal jól működhet a pass rush. Úgy vélem a labda mindkét oldalán erősebb a Browns, így itt is a -hc-t preferálom. 

  • Jacksonville Jaguars +3.5 @ 1.91

Az első játékhét egyik legizgalmasabb párosítása, hiszen a liga egyik legjobb támadósora néz majd farkasszemet az egyik legerősebb védelemmel. Jó kis teszt mindkét csapat számára és én úgy kalkulálok, hogy így a szezon elején inkább a defense dominálhat és egy FG-n belül marad a hazai pálya előnyét is élvező Jags. 

  • Pittsburgh Steelers +5.5 @ 1.92

Jó kis presztízs meccs a két legendás irányító között. Mindkét offense-től döcögősebb rajtot várok és szerintem nem alkalul majd ki nagy különbség a két csapat között. 

  • Hazai csapatok pontjai: 405

Itt nem cifráztam túl a matekot, megnéztem az iroda TT line-jait és overre lőve összeadogattam.


Fontos! A játékban való részvételhez szeptember 5. 23:59-ig tenni kell egy bármilyen NFL-es fogadást minimum 10€ értékben!
 

>> Regisztrálj a    -re ide kattintva, a játék pedig itt érhető el <<

 

pinnacle

 

megosztom