Tenisz

Szett hendikeppel megyünk Federer ellen - napi tippek a US Openre!

  • Cesc18
megosztom

Pénteken megkezdődnek a harmadik körös küzdelmek New Yorkban.

Az uraknál a felső ági összecsapásokra kerül sor, azaz Novak Djokovics és Roger Federer is érdekelt lesz a mai napon. Természetesen mindketten topfavoritként várják a maguk meccsét, de közel sem biztos, hogy játszi könnyedséggel tudnak majd továbblépni.

Djokovics ugyanis vállproblémákkal bajlódik, Federer pedig azzal a Dan Evansszel találkozik, aki ellen Melbourne-ben is megizzadt. 

 

{"headTitle":"Roger Federer - Daniel Evans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-30 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Federer nyer","odds":"1.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Evans nyer","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A svájci és a brit az idei Australian Open második körében már összemérte az erejét. Akkor Evans prímán tartotta magát és az első és második szettben is tie-breakre kényszerítette a 20-szoros Grand Slam-bajnokot. A másodikban nem sok, az elsőben viszont abszolút volt sansza a britnek a rövidítést behúzni, hiszen 5-3-ra vezetett. 

Melbourne-ben némileg meglepetésnek számított, hogy Evans meccsben tudott lenni, most viszont inkább az lenne váratlan, ha Federer lesimázná. 

Federer mindkét eddigi mérkőzésén veszített szettet. - Fotó: ATP

A 38 éves svájci ugyanis nem kezdte valami meggyőzően a tornát. Az éppen 200-ban lévő Sumit Nagal és Damir Dzumhur ellen is bukta a nyitószettet. Előbbi ellen utána viszonylag simán fordított, a bosnyákkal viszont keményen megszenvedett, még ha az eredmény nem is feltétlenül ezt mutatja. 

Nem rossz Federer játéka, de a hatodik US Open-címéhez ez szinte biztosan kevés lesz. Az első két körben az adogatása borzasztó sebezhető volt. Ugyan Dzumhur csak az első szettben tudta brékelni, ám utána minden játszmában akadtak olyan gémek, amikor eljutott bréklabdáig. 

bet365

Mire fogadjunk?

A New York-i borítás nem a szíve csücske Federernek, ő ennél a jóval gyorsabb pályákon mozog komfortosan. Persze még így sem lehet leírni, de ami nem jött össze Evansnek az Australian Openen, az most összejöhet a US Openen, azaz, hogy szettet fog. 

A brit kreatív, ügyes játékos, aki általában jól alkalmazkodik a meleg időhöz és a nagy páratartalomhoz. Ma is ez várható New Yorkban, szóval dupla pénzért jó befektetésnek tűnik Evansre a +2.5-ös szett hendikep. 

{"headTitle":"Roger Federer - Daniel Evans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-30 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Evans nyer legalább 1 szettet","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

megosztom