Tenisz

Korrekt oddson fogadunk tie-breakekre - napi tippek a US Openre

  • Cesc18
megosztom

Maratoni hosszúságú csatának ígérkezik Reilly Opelka és Dominik Koepfer második körös ütközete.

Szerdán megkezdődnek a második körös küzdelmek New Yorkban. A hazai srácok nem teljesítettek eddig rosszul, hiszen hat amerikai is bejutott a legjobb 64 közé. A 211 centis Reilly Opelkának ez először jött össze a US Openen, ám minden esélye megvan, hogy akár a nyolcaddöntőig is eljusson. Ehhez a második kanyarban a selejtezős Dominik Koepferen kell átrágnia magát, ami azért nem ígérkezik egyszerű feladatnak.

{"headTitle":"Reilly Opelka - Dominik Koepfer","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-28 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Opelka nyer","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Koepfer nyer","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A 25 éves német ugyanis a nyáron nagyszerű formát mutat és hétfőn Jaume Munar ellen is remekül debütált. Kiélezett, szoros szetteket játszottak, amikből Koepfer jött ki jobban és végül 3-1 arányban húzta be élete első főtáblás US Open mérkőzését. 

Opelka ugyancsak most debütált Flushing Meadowsban a főtáblán, hiszen a korábbi években rendre a selejtezőben elvérzett. Az amerikainak egy kiemelt jutott Fabio Fognini személyében, ám mivel az olasz sérüléssel bajlódott, így összességében nem volt igazán nehéz dolga a michigani fiúnak, bár 2-0 után elég döcögősen tudta csak lezárni a meccset.

Mindketten tehát sikerrel vívták meg első főtáblás fellépésüket New Yorkban.

Opelka a mezőny egyik legnagyobb szervájával bír. - Fotó: ATP

Opelka természetesen a szervájával dominált, igaz, ezúttal nem hozott annyira elképesztő számokat. Ütött ugyan 26 ászt, viszont az elsők után csak 79%-ban hozta a pontokat, ami tőle nem olyan erős. Noha csak a harmadik szettben bukta az adogatását, de az első két játszmában is voltak bréklabdái Fognininek. 

Ami Koepfert illeti, alapvetően ő is jó adogatással bír, de Munar személyében egy jól fogadó játékos állt a háló másik oldalán, így igencsak nehéz dolga volt adogatóként, és bizony jó néhányszor brékelték is egymást. 

unibet

Mire fogadjunk?

A két játékos jól ismeri egymást, hiszen másfél éven belül háromszor is meccseltek. Mindegyiket az amerikai nyerte, ugyanakkor idén Dallasban egy végletekig kiélezett csatát vívtak, ami döntő szett 14-12-vel lett Opelkáé. 

Eddig mindegyik meccsükön játszottak tie-breakes szettet, Dallasban kettőt is, így nem olyan meglepő, hogy csupán 1.12-es oddsot kapunk arra, hogy most is lesz rövidítésben eldőlő játszmájuk. Ennyiért felesleges behúzni, az Unibet féle 1.98 viszont kifejezetten tetszetős az 1.5 overre, azaz, hogy legalább két tie-breakes szett lesz. 

Nem várunk ugyan egy Opelka - Isner féle szervacsatát, de szoros szettekre van kilátás, és mivel a US Openen az ötödik szett is tie-breakben dől el, így még jobb esélyünk van a tipp zöldülésére. 

{"headTitle":"Reilly Opelka - Dominik Koepfer","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-28 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Összes tie-break: 1.5 felett","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

megosztom