La Liga

Ezen a meccsen még túlárazták a Barcelonát

megosztom

Nincs Suárez és Dembelé, de visszatér Lionel Messi. Meglesz a Barca első sikere?

Nem sikerült jól a szezonkezdet a címvédő Barcelona számára, hiszen a Bilbao Aduriz ollózós hajrágóljával 1-0-ra legyőzte a katalánokat a San Mamésben. A Real Madrid viszont elvitte a három pontot Vigóból, így máris lépéshátrányba kerültek Valverdéék, így a Betis ellen mindenképpen kellene a három pont.

Az andalúz gárda is kikapott az első fordulóban, méghozzá hazai pályán a Valladolidtól, ami finoman szólva sem volt benne a pakliban, hiszen ez a kimenetel közel ötszörös pénzt fizetett a fogadóirodáknál.

[3093275] 2019-08-25 21:00:00 Barcelona - Real Betisx;5

Rákanyarodva a vasárnapi meccsünkre, nem kérdés, hogy ki a favorit. A Barcelona sikerét még úgyis csak 1.25 körül adják a bukik, hogy jócskán a szezon elején tartunk még, ráadásul a Betis okozott már meglepetéseket az elmúlt szezonokban a Barca ellen.

Az sem mellékes, hogy Luis Suárez és Ousmané Dembelé is sérüléssel bajlódik a katalánoknál, így a héten ismét edzésbe álló Lionel Messi alighanem már vasárnap pályára kerül. Persze az nagy kérdés, hogy mennyi percet ad neki majd Valverde, elképzelhető, hogy az argentin csak a padon kezd, de őt ismerve az is lehet, hogy végigjátssza a meccset.

Messi és Griezmann első ízben játszhat együtt tétmeccsen / standard.co.uk

Messi mellett Griezmann és Rafinha kerülhet a támadósorba, a középpálya és a védelem pedig a jól ismert arcokból állhat majd.

A Betisnél a pletykák szerint Tello helyett a veterán Joaquin kerülhet be a támadásokért felelősök közé, Fekir, Morón és a debütálásra készülő Dani Martin mellett.

 

Mire érdemes fogadni?

Véleményünk szerint a fogadóirodák számai most nem állják meg a helyüket. Nagyon az idény elején járunk még, így nem várható el egyik csapattól sem, hogy máris csúcsformában legyen. A Barcelona nyilván favorit a Nou Campban, de egy topformában lévő Messi nélkül már tavaly is nagyon döcögött a szekér, az argentin pedig biztosan nincs még ott a topon.

Suárez és Dembelé hiánya azért is érdekes, mert Messinek így elsősorban Griezmannal kell majd összehozni a támadójátékot, márpedig a francia és az argentin még nem játszott egymás mellett, mivel Messi kihagyta a nyári felkészülési meccseket, így az összhang aligha lesz tökéletes.

Ezek alapján szerintünk lehet keresnivalója a Betisnek, amely remek képességű támadókkal rendelkezik, így egyáltalán nem esélytelen.

A fogadóirodák hendihatárai egy csúcsformában lévő Barcelonára íródtak, de mivel ezt most még nem mondhatjuk el a katalánoktól, így szerintünk a +2-es ázsiai hendikep játszható tipp ezen a meccsen, hiszen pénzünket csak három vagy annál nagyobb gólkülönbségű Barca-siker esetén bukjuk be.

{"headTitle":"Barcelona - Betis ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-25 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Betis +2 ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[3093275] 2019-08-25 21:00:00 Barcelona - Real Betisx;
megosztom