Tenisz

Ez lehet a játéknap legszorosabb meccse - téteket az overre!

  • Cesc18
megosztom

Maratoni csatára számítunk Pablo Carreno-Busta és Lorenzo Sonego Winston Salem-i nyolcaddöntőjén.

A héten Winston Salemben a US Open Series utolsó versenye zajlik az uraknál. Szerdán a nyolcaddöntős összecsapásokra kerül sor, melyek közül Pablo Carreno-Busta és Lorenzo Sonego mérkőzését vesszük górcső alá. 

{"headTitle":"Pablo Carreno-Busta - Lorenzo Sonego","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-21 22:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Carreno-Busta nyer","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Sonego nyer","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A két játékosnak viszonylag friss emléke lehet egymásról, hiszen szűk két hónapja az antalyai elődöntőben mérkőztek meg. Akkor füvön az olaszt tartották esélyesebbnek a bukmékerek és Sonego 6-3, 7-6-tal igazolta is a papírformát. Messzemenő következtetést a törökországi meccsükből nem kell azért levonni, egyrészről mert PCB füvön nem különösebben tényező, ráadásul sérülésből jött vissza, másrészről pedig az olasz azon a tornán nagyon elemében volt és végül a trófeát is behúzta. 

Azóta a spanyol valamivel jobb formába lendült, noha még messze nem úgy megy neki a játék, mint amikor a top 10-ben rangsorolták. 

Ettől függetlenül a füves pályás meccsükhöz képest, most kemény borításon már Carreno-Bustát favorizálják a bukmékerek. 

Ezzel mi nem teljesen tudunk azonosulni, hiszen Sonego nagyon szépen lépdel előre és sokkal közelebb van a legjobbjához, mint PCB.

Sonego magabiztos rajtot vett Winston Salemben. - Fotó: ATP

Kettejük közül Sonego nyújtott meggyőzőbb teljesítményt az első körben. Carreno-Busta ugyanis rendesen megszenvedett Marius Copillal, míg az olasz könnyedén takarította el az útból Damir Dzumhurt. 
 

Mire fogadjunk?

Sonego adogatása a jobbak közé tartozik, az első szervája mögött különösen hatékony, Dzumhur ellen is mindössze három pontot veszített. Érdemes tehát az over felé kacsingatni, már csak azért is, mert PCB az idei szezonban nem túl stabil és elég sokszor bonyolódik szoros csatákba. 

Ha csak a nyári két nyert szettig tartó meccseit nézzük, akkor az over 22.5 17-ből 13 fellépésén zöldült. 

Véleményünk szerint tehát ez lehet a játéknap egyik legszorosabb meccse. 

{"headTitle":"Pablo Carreno-Busta - Lorenzo Sonego","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-21 22:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma: 22.5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle
megosztom