EXTRA VALUE

8%-os surebet a BL-meccsekre? Így lehetséges!

megosztom

A 22bet segítségével ismét remek piacokat bombázhatunk a keddi BL-játéknapon.

Kedden este három BL-találkozóval veszi kezdetét a playoff-kör, vagyis a főtábla előszobája. Mindhárom találkozó igen érdekesnek és kiegyenlítettnek tűnik, így aligha fogunk unatkozni ma este. A     jóvoltából egy igen speciális módon tehetünk szert biztos pénzre.

Partnerirodánk ugyanis 2-szeres szorzóval kínálja* azt a fogadási lehetőséget, hogy a három meccsből legalább az egyiken nem esik majd két gól, míg ennek ellenpárja az 1.82-es szorzó, vagyis hogy minden meccsen ül az over 1.5.

Ezért regisztrálj a 22betre!
Legújabb partnerirodánknál rengeteg ilyen surebet-lehetőség van, amellyel biztos profithoz juthatnak a fogadók. A bukméker az ilyen különleges piacok mellett rengeteg speciális fogadási lehetőséggel várja az érdeklődőket, amelyek máshol nem elérhetőek.

A két szorzóból az egyik viszont indokolatlanul alacsony, ami egy remek kis surebetet hagy nekünk kedd estére, aminek köszönhetően kockázat nélkül tehetünk szert fix pénzre.

Ha ugyanis megfogadjuk a    -nél, hogy lesz olyan meccs, amely under 1.5-tel végződik, közben pedig a    -nél kötésben megrakjuk, hogy minden meccs over 1.5 lesz, biztos 8%-os profitra tehetünk szert.

A Bet365-nél ugyanis a 22bet által kínált fogadás 1.82 helyett 2.35-ért fogadható, ami tálcán kínálja nekünk a surebetet.

Aki tehát nem szeretne izgulni, vagy nem talál izmos tippet kedd estére, tartson velünk, hiszen a profit teljesen biztos, csupán le kell hajolni érte.

*: az alábbi piacon kell keresni a "Lowest scoring match total" piacot.

2019-08-20;42
22bet
megosztom