Bajnokok Ligája

2,20-as oddson húzzuk be a Porto kettős győzelmét

megosztom

A Porto-Krasznodar visszavágó lehet, hogy nem lesz a legérdekesebb BL-selejtező, hiszen ezúttal sem várható gólzápor.

fotó: Twitter

Kedden a legkésőbb kezdődő Bajnokok Ligája-meccs a Porto-Krasznodar, amelyet este kilenckor kezdenek az Estadio Dragao gyepén. Az oddsok alapján a találkozó és ezáltal a továbbjutás toronymagas esélyesei a hazaiak, akiknek győzelmi szorzója 1.61-ről már 1.50 alá is beesett, ám azóta kissé visszakúszott. 

{"headTitle":"FC Porto-FK Krasznodar","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Porto","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/535465151","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/535465168","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Krasznodar","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/535465167","bookmaker":"23"}]}

Az odavágó elég izgalmasra sikeredett a portugálok számára, hiába voltak az egész mérkőzésen mezőnyfölényben. A statisztikák zömében jobb Porto ugyanis a nyáron szerződtetett Agustín Marchesín portásnak köszönhette, hogy nem került hátrányba a mérkőzés hajrájában, aki elképesztő bravúrt mutatott be. A kegyelemdöfést aztán csak Pepééknek sikerült bevinni - A 89. percben jött Sérgio Oliveira, aki szabadrúgásból, 20 méterről a kapu jobb oldalába bombázott, az eredmény pedig már nem változott.

A meccs tehát egyáltalán nem sikerült zökkenőmentesre, de megérdemelten szerezték meg az előnyt Conceicao fiai. Ami az igazi fegyvertény ráadásul, hogy hazai pályán szinte lehetetlen verni őket. Az utóbbi 20 tétmeccsből csak két alkalommal kaptak ki 90 perc alatt - a bajnok Benfica és a BL-győztes Liverpool volt elég erős ehhez a teljesítményhez.

Idegenben inkább döcögni szokott a szekér és enyhe intőjel lehet, hogy hétvégén a bajnokság első fordulójában 2-1-re megégtek a Gil Vicente otthonában. Ebből azért messzemenő következtetést nem vonnánk le, hiszen egyrészt úgy maradtak alul, hogy dominálták a találkozót másrészt a fejekben nyilván inkább a kedd esti összecsapás motoszkált.

FC Porto#por-fc_porto#5

Ráadásul a Krasznodar egyrészt több kulcsjátékost mellőzni kényszerül a sorsdöntő meccsen, másrészt tapasztalatból is lényegesen kevesebbel rendelkezik ellenfelénél. Az utóbbi meccseken ugyan egész stabilan teljesítetek az oroszok, de szerintünk első BL-szezonjuk a harmadik selejtezőkörben véget ér. Szégyent azért ezúttal sem vallanak, számításaink szerint egy szoros, kevés gólt hozó találkozón szenvedhetnek ismét vereséget.

{"headTitle":"FC Porto-FK Krasznodar","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Porto nyer + 4 gól alatt","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3123844] 2019-08-13 21:00:00 FC Porto - FC Krasnodarx;
megosztom