Bajnokok Ligája

Ezt várjuk mi - tippek az FTC-Dinamo BL-visszavágóra

megosztom

Jó helyzetben van a Fradi, de vajon továbbjut-e? Tippmestereink, szerkesztőink, tippeltek a visszavágóra.

Hatalmas csatára van kilátás kedd este a Groupama Arénában, ahol a Ferencváros a Dinamo Zágráb együttesét fogadja a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőfordulójának visszavágóján. A második találkozó 1-1-ről indul, és az ütközettel kapcsolatosan már többször is értekeztünk, először akkor, amikor kijöttek az visszavágó szorzói, majd legutóbb hétfőn, amikor a bukmékerek bealudtak az FTC csoportkörbe jutását illetően.

Most pedig lássuk, szerkesztőink és tippmestereink hogyan vélekednek az odavágóról!

1-1-ről folytatódik a visszavágó. - Fotó: Facebook

varin

Őszintén szólva ez egy pokolian nehéz meccs fogadási szempontból, most még kezeimet széttárva nézegetem az oddsokat, keresgélve a value-t. Nem szabad kiindulni az első meccsből, nem fogja ugyanazt a hibát elkövetni a Dinamo és a Fradi sem apellálhat ugyanarra a szerencsefaktorra, amely egyébként szinte az egész BL-szezonjukra jellemző volt.

Alapvetően nem vagyok optimista, jobb csapatnak tartom a horvát gárdát, de hatalmas fórja a mieinknek, hogy ha nem kapnak gólt, akkor biztos a továbbjutás. Örülök, hogy a 22betnél van lehetőség az o1.25-re, ez biztonságosabb tipp, mint az o1.5, így én ezt pakolom, gondolván, hogy félvesztesnél ez biztos nem lesz rosszabb.

Nem lepődnék meg sem a hosszabbításon, sem egy 1-2-es végeredményen, de végig szoros meccs lesz, ebben biztos vagyok.

Tipp: Dinamo Zágráb 1.25 gól felett @ 1.87    

 

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19.99 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

Tomihmv

A Dinamo az odavágón szinte végig fölényben volt, valami hasonló várható a visszavágón is, főleg úgy, hogy a horvátoknak menniük kell előre, hiszen ők várják kedvezőtlenebb helyzetből a második összecsapást. A Fradi nagyjából hasonló felfogásban léphet pályára hazai pályán is, mint Zágrábban, de így is bőven lesz lehetősége a gólszerzésre.

Véleményem szerint mindezek tükrében a visszavágó a gólokról szólhat, és mivel az egyik gól hozhatja a másikat, úgy vélem, hogy jó esély van legalább három találatra.

Tipp: Több, mint 2,5 gól @ 1.94   

 

unibet

gb1

A Fradi több szempontból is szerencsés volt az odavágón. Egyrészt a korai gól miatt a Dinamo csúnyán belealudt a meccsbe, másrészt a találkozó képe alapján még így is hízelgő az 1-1-es végeredmény. A Zágráb ugyanis 1.42-es xG-t hozott össze, tette ezt 24 lövésből, amelyből kilenc tartott kapura.

A Groupamában már nem várok akkora horvát fölényt, mint egy héttel korábban, de így is Bjelica fiai fogják uralni a meccs nagy részét. A pokoli hangulathoz hozzá vannak szokva a horvátok, de a publikum támogatásával és egy kis szerencsével szerintem egy remire ismét jók lehetünk. Nehezen tippelhető ez a visszavágó, így meredek tippet húzok, amelyet inkább a szívem irányít, mint az eszem - 1-1-es végeredmény után tizenegyesekkel jut tovább a Ferencváros.

 

Tipp: Ferencváros büntetőkkel jut tovább @ 29.00    

 


Ti mire fogadnátok a Ferencváros - Dinamo Zágráb BL-selejtezőn?

 

[3123834] 2019-08-13 20:00:00 Ferencváros - Dinamo Zagrebx;
megosztom