Tipp

Nem reagált a buki a pilótacserére - 101-es oddsra csapunk le!

  • Cesc18
megosztom

Pierre Gasly és Alexander Albon helyet cserélnek, erre pedig nem minden buki reagált.

Megelégelték a Red Bullnál Pierre Gasly gyenge eredményeit, hivatalos, hogy a francia helyet cserél a Torro Rossos Alexander Albonnal. 

A Red Bull így fogalmazott a közleményében:

Egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy négy tehetséges Forma-1-es pilótával rendelkezünk, akiket rotálni tudunk a Red Bull Racing és a Toro Rosso között.

Néhány bukméker már reagált a pilótacserére, a   -nél viszont ez még nem történt meg, így a reálisnál sokkal magasabb oddsot kapunk arra, hogy Albon a soron következő Belga Nagydíjon a dobogón végez. 

A győztes piacon már módosították a számokat, a dobogó és a top 6 tekintetében azonban nem. Noha benne van a pakliban, hogy utólag ezt majd korrigálják vagy törlik a fogadásunkat, de akkor is megéri megjátszani, mert jelen pillanatban ezekben óriási érték van.

{"headTitle":"Belga Nagydíj","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-30 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alexander Albon a dobogón végez","odds":"101.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Alexander Albon a top 6-ban végez","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
megosztom