Tenisz

Erős tippünk van Serena meccsére

  • Cesc18
megosztom

Az amerikai klasszisnak komoly fejtörést jelent az első meccsén Elise Mertens legyőzése Torontóban.

Ahogyan a fiúknál Montrealban, úgy a lányoknál Torontóban is a második körös összecsapásokra kerül sor szerdán. Most már a főtáblán erőnyerőknek is pályára kell lépniük, avagy bemutatkozik többek között a háromszoros torontói bajnok Serena Williams is.

{"headTitle":"Serena Williams - Elise Mertens","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-08 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Serena nyer","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Mertens nyer","odds":"3.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Az amerikai klasszis a legjobb 32 között a világranglistán 20. helyen rangsorolt Elise Mertensszel néz farkasszemet, és természetesen Serena számít a mérkőzés egyértelmű favoritjának. 

Sok pénzt azonban nem tennénk a 37 éves amerikai győzelmére, hiszen most már jó ideje csak a Grand Slameken ér el elfogadható eredményeket. Ha megnézzük például az idei szezonját, akkor ez a torontói mindössze a negyedik olyan versenye, ami nem GS. Indian Wellsben, Miamiban és Rómában láthattuk még, ám egyiken sem tudott a harmadik körig jutni, vagy sérülés vagy betegség miatt lépett vissza. 

Serena a 2017-es Australian Open óta nem nyert tornát. - Fotó: WTA

Serena esetében jó kérdés, hogy mennyire lesz motivált Kanadában, ahol 2015-ben lépett legutóbb pályára. 

A Simona Halep ellen nagyon simán elveszített wimbledoni döntője óta nem játszott tétmeccset, így különösen necces az első körös nyeretése. 

Mertens egyébként sem az a játékos, akit félvállról lehetne venni, hiszen a belga az elmúlt bő két évben sokat fejlődött és szépen megérkezett a top 20-ba. Jó néhány komoly skalp fűződik már a nevéhez és abban biztosak lehetünk, hogy Williams ellen is extra motiváltan játszik majd. 

Ugyan volt már jobb formában Mertens, de az sem biztos, hogy csúcstenisz kell a jelenlegi Serena ellen. 

Mire fogadjunk?

Látunk fantáziát a belgában, főként azért, mert szerintünk nem lesz túlságosan motivált Serena és egyébként is messze van a legjobb formájától. Mivel bőven 3.00 felett van Mertens oddsa, így azzal is megduplázhatjuk a tétünket, ha csak egy szettet fog. Ez sikerült már idén olyan játékosoknak is, mint Juvan, Diatchenko vagy éppen Peterson, akik azért még Mertens szintjét sem érik el...

{"headTitle":"Serena Williams - Elise Mertens","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-08 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep: Mertens +1.5","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom