Bajnokok Ligája

Gólos és gólszerzős tippünk is akad a Celtic romániai csatájára

  • varin
megosztom

Nagyon érdekes 90 percre van kilátás szerda este Kolozsvárott. Íme a tippjeink.

A szerdai játéknap - legalábbis az oddsok alapján - egyik legizgalmasabb mérkőzésére Romániában kerülhet sor, hiszen a Kolozsvár azt a Celticet fogadja, amely együttes kettős győzelemmel jutott tovább az előző körben ellenfelén és a bajnokságban is gálázott. A skót bajnok erőfölénye nem kétséges, viszont az sem, hogy a Kolozsvár otthon képes lehet a meglepetésre.

{"headTitle":"Kolozsvár-Celtic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-07 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kolozsvár","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Celtic","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A forma persze mindkét oldalon nyugodtan nevezhető szenzációsnak, hiszen a románok az Asztana elleni vereséget követően 5-2-0-s sorozatban vannak, ráadásul a bajnokságban két ízben is tudtak négy gólt szerezni és a Maccabi Tel Aviv ellen underdogként továbbjutni. A Celtic pedig minden eddigi meccsét megnyerte a szezonban, összesen 19 lőtt és 2 kapott góllal.

Persze nehéz lenne akár a kolozsvári csapatot a Celtic korábbi ellenfeleihez mérni, miként ez fordítva is teljesen igaz, mindkét fél számára a legnehezebb mérkőzés és párharc jön idén.

Mindezek akár azt is előrevetíthetnék, hogy egy unalmas, tapogatózó, taktikus 90 perccel vezetik fel a résztvevők a párharcot, de látva a formájukat, nincs különösebb okuk félni a másiktól. Papíron természetesen a skót csapat képvisel magasabb szintet, de a Celtic Parkba kedvezőtlen eredménnyel utazni kész öngyilkosság lenne a románok részéről, így ha győzelmi kényszerről nem is beszélhetünk, de minimum arról igen, hogy egy egygólos fór megkönnyítené a Cluj dolgát.

Fotó: FootballScotland

Meglepő módon az irodák igen alacsonyra tették az egál line-t a gólok számára, ezt pedig mi sebtében ki is használjuk. Ha valamelyik fél kicsit is rossz napot fog ki, akkor a másik egyedül meglőheti a pusht, de szerintünk a BTS is valid opció erre a meccsre.

Ha pedig a gólszerzőkön törjük a fejünket, sokáig ne gondolkozzunk! Egyrészt Ryan Christie-vel egyszer már szépet nyertünk, másrészt a hétvégén egy laza mesterhármassal melegített a bajnokságban, harmadrészt pedig messze a reális szorzó felett kínálja ezt az opciót az Unibet.

{"headTitle":"Kolozsvár-Celtic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-07 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2 gól felett","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ryan Christie gólt szerez","odds":"5.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3123829] 2019-08-07 20:00:00 CFR Cluj - Celticx;

megosztom