Bajnokok Ligája

Ezt várja olvasóink és a honi fogadók többsége is a Dinamo-Fradin

megosztom

Sorsdöntő összecsapás vár kedden a Ferencvárosra és nem csak az előjelek, de a közhangulat sem túl jó.

fotó: Fradi Twitter

A horvát fővárosban kedden 20 órától sorra kerülő első mérkőzést megelőzően a Dinamo hat, az FTC négy tétmeccset játszott, előbbi mindegyiket megnyerte, utóbbi három győzelem mellett egyszer döntetlent játszott. A zágrábiak számára a BL-selejtező mellett már megkezdődtek a bajnoki küzdelmek, és lejátszották hazájuk szuperkupa-mérkőzését is, a Ferencváros viszont a Debrecen elleni bajnoki találkozó elhalasztását kérte, és a hétfői utazást megelőzően szombaton, valamint vasárnap is edzést tartott Szerhij Rebrov vezetőedző.

A zöld-fehérek eddig négyszer találkoztak a Dinamo Zagreb együttesével, és 1962-ben a Közép-európai Kupában, majd egy évvel később a Vásárvárosok Kupájában is vereséget szenvedtek. A horvátok - illetve korábban jugoszlávok - további 12 alkalommal mérkőztek magyar csapattal, ezeken nyolc győzelem, két döntetlen és két vereség a mérlegük.

A zágrábiak az utóbbi tíz évben kilencszer jutottak a csoportkörbe a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában, a tavalyi idényben például a nyolcaddöntőig jutottak el az El-ben. A jelenlegi keret egyik legismertebb játékosa az U21-es Európa-bajnok spanyol Dani Olmo, aki gólt szerzett idén nyáron a korosztályos kontinensbajnokság döntőjében. - írja az MTI.

A találkozóval már több cikkben is foglalkoztunk (ezeket elolvashatod itt, itt és itt), most pedig lássuk, hogy olvasóink mit várnak tőle. Ezidáig majdnem félszáz tipp érkezett be a sorsdöntő összecsapásra, amelyből szépen kirajzolódik, hogy nem a szívére, hanem az eszére hallgat a többség.

Háromesélyes viszonylatban ugyanis 65 százalék várja a Zágráb sikerét, a döntetlenre 21, míg a Ferencváros győzelmére mindössze 14 százalék voksolt. Páran -1-es Zágráb-hendivel küldték be tippjüket, amely @2.23-as oddsot ér az  -nél. 

A képlet alapján tükörsima Dinamo-diadalt azért nem várnak a hathármas userek, akiknek 88 százaléka szerint mindkét csapat eredményes lesz majd a 20 órakor kezdődő párharcon. 

Megnéztük a nemzeti iroda statisztikáit is, ahol természetesen a zöld-fehérek meccsét választották a nap fogadásának. Érdekes, hogy szinte egy az egyben megegyeznek az arányok az oldalunkon feladott tippekével, mindössze pár százalékkal van fölényben a Dinamóra fogadók száma. Továbbá nem lehet nem észrevenni, hogy partnerirodáink erre a találkozóra is lényegesen jobb szorzókat kínálnak, bár ez valószínűleg nem ér meglepetésként senkit.

 

Mindent összevetve tehát láthatjuk, hogy az erőviszonyok, oddsok, a fogadók és szakértők is hazai sikert várnak, jöhet tehát a meglepetés!?

unibet
[3123833] 2019-08-06 20:00:00 Dinamo Zagreb - Ferencvárosx;
megosztom