TipPics

Ezzel az élő tippel kaszált 585 ezret olvasónk

megosztom

A hathármas fogadó az argentin élvonalból vett ki egy meccset, amivel több mint félmilliót zsebelt be.

A szombati nap folyamán a radar alatt futó bajnokságok közül akadt fogadni való bőven. "Hatti100" nevű olvasónk például az argentin Superligából szúrt ki magának egy második fordulós összecsapást, mégpedig a Rosario Central-Tallares Cordobát.

A meccs előtti oddsmozgások alapján hazai sikert volt kilátásban, bár viszonylag szorosan lettek megszabva a háromesélyes szorzók. Olvasónk azonban nem a pre match piacokból csemegézett, hanem élőben követte az eseményeket és így helyezte el tétjeit is. Szépen megvárta, hogy a "hazai csapat szerzi az első gólt" opció oddsa elkezdjen felfele kúszni és először a 18. percben dobott rá 300 eurót. Az első félidő viszonylag eseménytelenül telt, a másodikban azonban fokozatot váltott a Gigante de Arroyito közönsége által megtámogatott hazai csapat. 

20 perccel a vége előtt még mindig 0-0 volt az állás és az egyre nagyobb fölényben lévő hazai találat oddsa már szépen megugrott, hatti100 ezen a ponton még 300 euróval erősített rá tippjére. Percekkel később remek támadást követően a 27 éves középpályás, Zabala törte meg a gólcsendet, amelynek olvasónk hasonló módon örülhetett, mint az alábbi videó kommentátora.

 

 

Két helyes tippjével végül 1788 eurót, azaz nagyjából 585 ezer forintot vett ki a     zsebéből

A tippekhez természetesen ezúton is gratulálunk!

 

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek.

 

[3104599] 2019-08-03 20:30:00 Rosario Central - Talleresx;
22bet

 

megosztom