Bajnokok Ligája

Egy vagy két góllal kikap a Fradi - ezt mutatják a szorzók

megosztom

Kedden a Dinamo Zagreb ellen idegenben folytatja a BL-selejtezős küzdelmeit a Ferencváros. Megnéztük a szorzók alapján, melyek a legvalószínűbb végeredmények.

Ahogy arról múlt héten már beszámoltunk, a fogadóirodák nem adnak túl sok esélyt a Ferencvárosnak a zágrábi odavágón, de a továbbjutást illetően is komoly fórban van a horvát bajnok, hiszen a zöld-fehérek továbbjutása 3.00-as szorzó felett fizet mindenhol.

Az biztos, hogy egy rendkívül erős és nemzetközi szinten rutinos együttes a Dinamo, amely pontosan tudja, hogyan kell az ilyen kétmeccses párharcokat sikerrel venni, ugyanakkor a Rebrov nevével fémjelzett Fradira sem lehet panasz, hiszen az előző két körben rendkívül taktikus és célratörő játékkal ejtette ki az ellenfeleit.

Közeledve a mérkőzés pillanatához, a háromesélyes (nyitó)oddsok egyelőre nem nagyon mozgolódnak, továbbra is masszív favorit a Dinamo, a Fradi győzelmének szorzója pedig lassacskán, de kúszik felfelé.

Mostani cikkünkben azt vizsgáltuk meg, hogy a pontos eredmények (correct score) piacán mi a helyzet, melyek azok a kimenetelek, amelyek a szorzók alapján a legnagyobb valószínűséggel bekövetkezhetnek a keddi összecsapáson.

A legkisebb szorzója az 1-0-s hazai győzelemnek van, átlagosan 6.50-es oddson fogadható ez a kimenetel, majd a 2-0-s zágrábi siker következik, amelynek átlagszorzója cikkünk írásakor 6.78-on áll.

Az oddsok alapján a harmadik legsanszosabb eredmény a Fradi szempontjából már kifejezetten biztató lenne, az 1-1-es végeredményre 7,60 körül tudunk téteket elhelyezni.

A sorban a 2-1-es Dinamo-győzelem következik, amire 8.10 körül tudunk fogadni, majd ötödik helyen jön a 0-0, amelyre viszont már 12-szeres szorzót is kínálnak a fogadóirodák.

Szerinted mi lesz a végeredmény?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Dinamo Zagreb - Ferencváros - Pontos végeredmény ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-06 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-0 ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"2-0 ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"1-1","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"2-1","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"0-0","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3123833] 2019-08-06 20:00:00 Dinamo Zagreb - Ferencvárosx;

 

megosztom