Tenisz

Bántóan lenézik a bukik az oroszt, 8.50-szeres pénzért nem hagyjuk ott

  • Cesc18
megosztom

Szépen hozhat a konyhára, ha Karen Khachanov megismétli a tavalyi elődöntőjét Kanadában.

Elég hiányos az idei montreali mezőny, hiszen a nagy hármasból egyedül Rafael Nadal teszi tiszteletét Kanadában, míg Roger Federer és Novak Djokovics egy héttel megtoldotta a nyári pihenőjét. Ez így jó lehetőség a fiataloknak, hogy egy Masters tornán villantsanak nagyot.

Tavaly Torontóban például Stefanos Tsitsipas és Karen Khacanov is a négy közé jutott, míg 2017-ben Alexander Zverev nyert, Denis Shapovalov pedig elődöntőzött. 

Közülük most Khachanovra fókuszálunk, akit szerintünk bántóan lenéznek a fogadóirodák. 

Noha az orosz játékos elég hektikusan teljesít és még tornagyőzelme sincs 2019-ben, de így is sikerült karrierje során először beverekednie magát a világranglistán a top 10-be. A szezonból pedig még elég sok van hátra, hogy ismét valami nagyot alkosson, ne felejtsük el, hogy tavaly is éppen a szezon második felében erősített be, kezdve a torontói elődöntőjével. 

A montreali környezet is feküdhet számára, a gyors borításon a nagy első szerváival jól érvényesülhet. Ugyan nem hangolt a legfényesebben, miután Washingtonban Jo-Wilfried Tsonga ellen döntő szettben kikapott, ám egyrészről a francia ellen nem szégyen alulmaradni, másrészről tavaly ennél is gyengébben játszott a Citi Openen, ám a kanadai versenyére ez egyáltalán nem hatott ki.

Khachanov ismét nagy dobásra készül Kanadában. - Fotó: ATP

Khachanovot a 3. negyedben találjuk, ahol erőnyerőként az első körben nem kell pályára lépnie. Ehhez képest a bukiknál mégiscsak ötödik favorit az elődöntőre. Pedig a sorsolása egyáltalán nem vészes, hiszen csupa olyan játékosokkal találkozhat, akik nincsenek csúcsformában. 

Az első meccsén a Wawrinka - Dimitrov összecsapás győztesével randevúzik, majd az Auger Aliassime, Ranoic, Pouille, Pospisil kvartettből kaphat ellenfelet, a negyeddöntőben pedig papíron Zverev jöhet szembe. Ez azért nem egy megoldhatatlan feladat Khachanov számára, és vélhetően senki ellen nem is lesz komolyabb underdog. 

A 8.50-es odds így kifejezetten tetszetős az oroszra, hogy megismétli a tavalyi elődöntőjét Kanadában. 

 

{"headTitle":"ATP Montreal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Negyed nyertese: 3. negyed - Karen Khachanov","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom