NB I

Muszáj a Fehérvár ellen fogadni!

  • Tomihmv
megosztom

A Liechtensteinben óriásit égő Fehérvár az NB I nyitófordulójában az újonc Kaposvárt fogadja.

Óriási csalódást követően lépnek pályára a piros-kékek. - Fotó: molfehervarfc.hu

Szombaton három mérkőzéssel elrajtolt az NB I 2019-2020-as kiírása, vasárnap két meccset rendeznek (az FTC-DVSC ütközet elmarad), mi pedig ezek közül a Fehérvár-Kaposvár összecsapásra fogadunk.

A találkozó toronymagas esélyesei egyértelműen a hazaiak, amit a bukmékerek is érzékeltetnek szorzóikkal. Azonban könnyen lehet, hogy forró lesz a pite számukra, mivel egy igencsak feltüzelt csapattal találkoznak, ráadásul lélektanilag nagyon rosszkor.

A Fehérvárnak ugyanis sikerült az a "bravúr", hogy kiesett az Európa Ligából egy liechtensteini (!) csapat ellen, méghozzá úgy, hogy a visszavágóra előnnyel utazott, úgy, hogy itthon még gólt sem kapott. Mindezen túl Marko Nikolics együttese 120 percet játszott, a fárasztó hazautazásról nem is beszélve. Nem is kell ecsetelnünk, hogy ez mekkora csalódás egy olyan csapatnál, amely tavaly ezüstérmet szerzett a bajnokságban, behúzta a Magyar Kupát és az EL-ben pedig egészen a csoportkörig menetelt, ahol a végső győztes Chelsea-vel például remizett...

unibet

Ami a vendégeket illeti, a Kaposvár a leggyengébb csapatnak számít az NB I-ben, és noha sikerült erősítenie a lehetőségeihez mérten, ám még így is borítékolható, hogy végig a kiesés ellen küzd majd a szezon során.

Az viszont biztos, hogy Waltner Róbertnek nem kell motiválnia a játékosait vasárnapi bajnoki nyitányra, hiszen a Fehérvár hazai szinten kimagaslik a mezőnyből, ráadásul lélektanilag a legjobbkor találkoznak velük, az újoncnak pedig ennél aligha kell több.

Az is borítékolható, hogy a hazaiak beszorítják a kapujuk elé a vendégeket, a kaposváriak kontrákra apellálnak majd, és ha minél tovább ki tudják húzni kapott gól nélkül a találkozót, akkor még akár meglepetést is okozhatnak. Ennek tükrében rájuk fogadunk, azonban egy igen magas hendikeppel megtámogatva, ami még kétgólos fehérvári siker esetén sem lenne vesztes.

{"headTitle":"Fehérvár - Kaposvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-04 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kaposvár +2","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3080025] 2019-08-04 18:00:00 MOL Vidi FC - Kaposvárx;
megosztom