Darts

Érdemes megrizikózni ezt a 34-es oddsot

  • Cesc18
megosztom

Szép summával kecsegtet a német Gabriel Clemens hétvégi tornagyőzelme. Te bevállalod?

Ismét elkalandozunk a Players Championship világába, hétvégén ugyanis a sorozat elsőként hagyja el a szigetországot. A 21. és 22. versenynek a németországi Hildesheim ad otthont, ahova sok sztár nem utazott el, így például a hazai játékosoknak ez egy remek alkalom, hogy profi tornán diadalmaskodjanak. 

Nem lesz ott a mezőnyben Michael van Gerwen, Gary Anderson, Rob Cross és Peter Wright sem. 

De természetesen még Van Gerwenék nélkül is elég ütős a főtábla, hiszen a profik krémjéből Michael Smith, Glen Durrant, Gerwyn Price, Mensur Suljovic és Ian White is nevezett a hétvégi viadalokra. 

Kire éri meg fogadni?

Éppenséggel nem rossz választás a World Matchplayen döntőt játszó Smith vagy az elődöntőző Durrant, ugyanakkor az értéket inkább egy német játékosban, név szerint Gabriel Clemensben látjuk. 

Clemens már többször bizonyított a Players Championship versenyein. - Fotó: PDC

Clemens a németek egyik legjobb játékosa, aki szép lassan építi fel a profi karrierjét. Már tavaly is szép eredményeket ért el, például a Players Championship 11. állomásán a döntőben meccsnyilai voltak Gary Anderson ellen. 

Idén újabb szintet sikerült lépnie és már tavasszal két Players Championship döntőt játszott, de pechjére mindkétszer egy nagyon brutális teljesítménnyel kellett volna konkurálnia. 

Az eddigi legjobb eredménye azonban Németországhoz fűződik, ahol júliusban a German Darts Mastersen döntőzni tudott. Levadászta Raymond van Barneveld, Rob Cross és Mensur Suljovic skalpját is, végül a bombaformának örvendő Peter Wright tudta csak megállítani.

Németországban nem könnyű a német játékosok ellen, mert a közönség nem az a finomkodós típus. Cross éppen a Clemens elleni meccse után bírálta élesen a kölni publikumot. 

A 35 éves germánra elég masszív, 34.00-es oddsot kapunk, ami mindenféleképpen megéri egy kis pénzmagot.  

 

{"headTitle":"Players Championship 21, 22","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-03 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Végső győztes Gabriel Clemens","odds":"34.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom