Olasz foci

41-szeres oddsért tippeltünk olasz gólkirályt

  • varin
megosztom

Ilyen szorzóért természetesen nem Cristiano Ronaldóra voksolunk. Íme a meglepetéstipp.

Fotó: Inter FC

Aligha csoda, hogy a néhány hét múlva kezdődő Serie A gólkirályi címének toronymagas esélyese Cristiano Ronaldo. A Juve csillagára 3-as alatti oddson voksolhatunk, míg az esélyesek között ott van még Krzysztof Piatek és Mauro Icardi. Mi azonban egy underdogra voksolunk, méghozzá nem is véletlenül.

Lautaro Martínez 41-szeres szorzója első és második ránézésre is irreálisan magas. Az Unibet például csak fele ennyiért kínálja az Inter új üdvöskéjét, így ezért a számért mindenképpen megér némi aprót. A 41 brutálisan túlárazott, hiszen egy Cagliari-, Spal-, Torino- és Sassuolo-támadónak is alacsonyabb a száma.

Martínez ugyan jelenleg nem első számú gólfelelős a csapatban, de Mauro Icardi bizonyosan távozik Milánóból, a helyére pedig Romelu Lukaku érkezhet. A belga gólvágó beilleszkedése kétséges lehet, Lautaro viszont jó szezont zárt és a Copa Américán sem rajta múlt az argentin csapat sikere.

Martínez még mindig csak 21 éves, hírbe is hozták a Barcelonával, ahol esetleg Lionel Messi csapattársa lehet. Egy jó szezonnal könnyedén eladhatja magát Katalóniába, ráadásul az épülő Inter, megerősítve Antonio Contéval, masszív, jó kis csapat lesz idén. Összességében a 41-szeres odds megér egy patront, ez nem is kérdés.

{"headTitle":"Ki lesz a gólkirály Olaszországban?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-24 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lautero Martínez","odds":"41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom