Tipp

Itt egy elbukhatatlan hosszú távú kombi?

  • mr.blonde
megosztom

Hétvégén beröffen az európai klubfoci, egy long term fogadás kapcsán viszont szeretném kikérni a véleményeteket.

Sok olvasónk tisztában lehet azzal, hogy Varin kolléga nagy rajongója a hosszú távú fogadásoknak, az európai topfocira vonatkozóan pedig néhány héttel ezelőtt már meg is osztotta veletek gondolatait és tippjeit, amelyek egy laza 33-szoros szorzót hozhatnak a konyhára. Érdemes elolvasni a cikket, már csak azért is, mert tavaly sikerült összehoznia egy pofás kis long term nyertes kombit.

Idénre én is megpróbáltam kigondolni egy hosszú távú kombinációt, ám a nagy oddsok helyett inkább a nagy valószínűséggel nyertes vonalat próbáltam meg követni. Négy választásból sikerült egy közel kettes szorzót összehozni, két bajnoki outright mellett speciális fogadási lehetőséget párosítottam össze a     jóvoltából. De lássuk mik is azok a tippek!

 

Osztrák Bundesliga - Salzburg lesz bajnok @1.20

Mindössze 1.20-ért kínálják a Red Bull címvédését, ami számomra sokatmondó adat. A Salzburg sorozatban hétszer nyerte meg a Bundesligát, erőfölénye megkérdőjelezhetetlen, a rivális csapatok nem igazán tudják még megszorítani sem. A szorzók alapján ebben a szezonban a LASK Linz lehet a legnagyobb kihívó, sehol egy Rapid vagy egy Austria Wien, szóval nálam ez a tipp így ebben a formában nem kérdés.

 

Francia Ligue One - PSG lesz a bajnok@1.14

Bár a Neymar-saga kissé megtépázta az idegeket a PSG-nél, ez a bajnoki szereplésre szerintem nem lehet hatással. Itt is olyan erőfölény mutatkozik a címvédő és a többi csapat között, hogy kilenc hónapon keresztül ezt nem lehet kompenzálni. A PSG-nél második szezonját kezdi meg a Tuchel-Löw páros, szerintem az ő működésük garancia a sikerre, ha pedig lezárul a Neymar-ügy, a kedélyek is lecsillapodhatnak. A brazil nélkül is bivalyerős ez a gárda - főleg a francia ligához.

 

Német Bundesliga - Dortmund a legjobb négyben végez@1.12

1,12-ért mérik ezt az opciót, mégis talán ezt érzem az egyik legbizonytalanabb választásnak a szelvényen. A Bayern München tavaly keményen meg lett szorongatva, így sokan arra számítanak, hogy idén is hasonló lehet a helyzet és ki más szoríthatná le a trónról a bőrnadrágosokat, mint a BvB. Nehéz ügy a Bundesliga, a Lipcse előrenyomulása szerintem folytatódhat és a Leverkusentől is minden évben várják a kiugró eredményt. Meglátjuk mit hoz a jövő, mindenesetre azért a Dortmundot a négybe tenni talán nem egy nagy vállalkozás.

 

Spanyol La Liga - Atlético Madrid a legjobb négyben végez @1.25

Hát számomra ez a szelvény legerősebb tippje. Bár a nyáron olyan emblematikus arcok hagyták el a klubot, mint Godín, Filipe Luis, Juanfran, Rodri vagy Griezmann, Diego Simeone neve továbbra is garantálja az erős Atléticót. Sőt.

Az új igazolások nagyon ígéretes csapatot rajzolnak körül, Joao Felix, Marcos Llorente, Kieran Tripper és Felipe is jó vásárnak tűnik és Morata is megtalálhatja újra a legjobbját. Nem gondolom, hogy ezzel a felfrissített kerettel gondja lesz az Atléticónak a TOP4-es helyezéssel, sőt, a nyári felkészülési meccsek alapján akár az első számú kihívója is lehet a címvédő Barcelonának.


Ezt a négy tippet ebben a formában csak és kizárólag a bet365 kínálatából tudtam összeállítani, az eredő szorzó pedig 1.92.  Egy hosszú távú fogadáshoz képest sokaknak kicsi lehet ez az érték, de szerintem nem olyan apró ez, egy klasszikus duplázós long term kombiról beszélünk.

Lehet variálni is akár ezt a szelvényt, kihagyni belőle egy-egy tippet és a tét nagyságát is ügyesen meg lehet határozni.

 

Mit gondoltok, mennyire erős ez a kombi? Melyik lehet az a fogadás, ami leginkább elcsúszhat?

 

 

{"headTitle":"Hosszú távú fogadásos kombi ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-03 18:00","footerTitle":"Eredő odds 1,92 ","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Salzburg nyeri az osztrák bajnokságot ","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"PSG nyeri a francia bajnokságot ","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Borussia Dortmund a TOP4-ben végez (Bundesliga) ","odds":"1.12","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atlético Madrid a TOP4-ben végez (La Liga)","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom