Európa Liga

Kazah és svéd csapatba fektetünk - tippek az EL-re

  • Tomihmv
megosztom

Csütörtökön két mérkőzésre fogadunk az Európa Liga második selejtezőfordulójának visszavágói közül.

Az Asztana kötelező továbbjutás előtt áll. - Fotó: Twitter

Csütörtökön már a visszavágókra kerül sor az Európa Liga második selejtezőfordulójában, a megrendezésre kerülő találkozók közül a Asztana-Santa Coloma és a Malmö-Domzale ütközetekre tippeltünk.

Kezdjük az első találkozóval. Az Asztana nem tudott előnyt szerezni a visszavágóra, meglepetésre csak gól nélküli remire volt jó Andorrában, de fogalmazhatunk úgy is,hogy a Santa Coloma elérte célját, kibekkelte a meccset. A visszavágót viszont már borítékolható, hogy nem bírja ki a kiscsapat.

Ezúttal ugyanis a Santa Colomára vár egy hosszú utazás (bő 6 ezer km), idegenben teljesen súlytalan a nemzetközi kupaporondon (16 házon kívüli meccséből 15-öt elbukott, a maradék egyen döntetlent játszott), óriási a felek közti tudásbeli különbség, ráadásul az Asztana épp otthon szokott domborítani. Így pedig egyértelmű, hogy a hazaiakra fogadunk, ám úgy, hogy a kazah csapat kapott gól nélkül nyerni meg a visszavágót és jut tovább az EL-ben.

unibet

A kombink másik eseménye a Malmö-Domzale összecsapás. A felek 2-2-re végeztek Szlovéniában, méghozzá úgy, hogy a Domzale kétszer is megszerezte a vezetést, de a svédek mindkétszer öt percen belül egalizálni tudtak.

A csapatok közül hétvégén csak a Malmö játszott bajnokit, amelyen ugyan gól nélküli döntetlenre végzett, azonban tudni kell, hogy Rosler mester öt helyen változtatott kezdőcsapatán, vagyis igen csak komolyan veszi majd a visszavágót.

Igaz, ez nem meglepő, hiszen az elmúlt években a Malmö együttese egy bizonyos szinten tényező lett a nemzetközi klubfociban. A 2015-2016-os szezonban a BL csoportköréig jutott, tavaly pedig az EL-ben megélte a tavaszt, és végül a végső győztes Chelsea-vel szemben maradt alul.

A nemzetközi rutin mellett a felek közt jelentős minőségbeli különbség van a svédek javára, amelynek szerintünk a visszavágón, fordított pályaválasztás mellett ki kell jönnie.

{"headTitle":"Európa Liga kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-01 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.32","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Asztana - Santa Coloma // Hazai csapat úgy nyer, hogy nem kap gólt","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Malmö - Domzale // Malmö","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom