Darts

Ezekre fogadunk a Smith - Cross döntőben - napi tippek a World Matchplayre

  • Cesc18
megosztom

Egy kérdés maradt, hogy Michael Smith vagy Rob Cross emelheti magasba a Phil Taylorról elnevezett trófeát.

Vasárnap este a blackpooli Winter Gardens színpadán a 2019-es világbajnoki finalista Michael Smith és a 2018-as világbajnok Rob Cross feszül egymásnak a World Matchplay döntőjében. 

{"headTitle":"Michael Smith - Rob Cross","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-28 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Smith nyer","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Cross nyer","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A fogadóirodák Cross-t tartják valamivel esélyesebbnek a trófeára, pedig "Voltage" nem állt messze a kieséstől a pénteki Daryl Gurney elleni elődöntőben. Időnként úgy tűnt, hogy Cross el is engedi a meccset, de végül a közönség támogatásával csak visszajött 7-14-ről. A PDC szerint ez volt a World Matchplay történetének egyik legnagyobb fordítása.

"Csodálatosan érzem magam, erre örökké emlékezni fogok. Nagyon hálás vagyok a közönségnek, akiktől rengeteg támogatást kaptam. Ez lesz sorozatban a harmadik major döntőm, ami fantasztikus." 

A fináléban könyörtelennek kell lennem, nagyon várom már a játékot.

- mondta Cross.

Ami honfitársát illeti, Smith egy jóval izgalommentesebb mérkőzésen jutott be a fináléba. Végig nagyon magabiztosan játszott és nem sok esélyt adott Glen Durrant, aki egyébként sem tudta a legjobb játékát nyújtani. 


World Matchplay tippjáték, 9. játéknap

Ki nyeri a döntőt?

20190728070737

A tippjáték részleteiért kattints ide.

Tippelési határidő: július 28, 20:00


Mire fogadjunk?

Smith-nek finoman szólva sem tartozik a kedvenc ellenfelei közé Cross, amit az egymás elleni eredményük is alátámaszt. 

15-ször meccseltek eddig és abból 12-t "Voltage" nyert meg.

 

 

 

 

A legemlékezetesebb randevújuk a 2018-as világbajnoksághoz fűződik, amikor is egy borzasztó kiélezett és emocionális meccsen Cross 4-3 arányban tudott nyerni. Azóta az idősebb angol a Premier League-ben négyből négyszer verte Smith-t, honfitársának pedig csak a World Series-ben sikerült nyernie. 

Ha győztesre kellene tippelnünk, aki mi inkább Cross-t mondanánk, hiszen a lélektani előny nála és a tegnapi fordításából is rengeteget meríthet. 

Amiben még látunk fantáziát, hogy Cross dob legalább 10 darab 180-at. Ugyan Gurney ellen csak hétig jutott, de azt ne felejtsük el, hogy a 16. (!) legben dobta az első maximumát. Amikor elkapta a gépszíj, akkor onnantól már a tömeget is nagyon jól hozta. 

{"headTitle":"Michael Smith - Rob Cross","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-28 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cross nyer","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"180-asok száma: Cross 9.5 felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom