Felkészülés

Duplázós tippötletünk van a madridi derbire

  • ivan
megosztom

Hiába bemutatómérkőzés, egy Real Madrid - Atlético Madrid derbi sosem vehető félvállról. Vagy mégis?

Magyar idő szerint szombat hajnalban a MetLife Stadionban lép pályára a Real Madrid és az Atlético Madrid a Nemzetközi Bajnokok Kupája sorozat keretein belül. A hírverő ligában a királyi gárda eddig két meccset játszott le, a Bayern Münchentől 3-1-re kikapott, majd az Arsenalt 2-2 után büntetőkkel legyőzte. Az Atlético csak a mexikói Guadalajara ellen lépett pályára, ahol egy 0-0-t követően szintén a szétlövés döntött a spanyolok javára.

Ahogy azt már több ízben is taglalgattunk, az ilyen mérkőzéseket nehéz vérkomolyan venni fogadóként. Ugyanakkor nem jelenthető ki az sem, hogy értelmetlen keresgélni a piacokon értékes fogadások után.

{"headTitle":"Real Madrid - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-27 01:31","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"2.085","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.76","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Atlético Madrid ","odds":"3.24","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}

A bukmékereknél egyértelműen a Real Madrid az esélyesebb, hiszen Zidane csapatának győzelme alig fizet a kettes szorzó felett, míg a Matracosok sikere jócskán hármas odds felett mozog.

Ha azt nézzük, hogy az Atlético a két csapat utolsó 10 egymás elleni meccséből csak egyet tudott megnyerni, akkor ezek a számok reálisak is lehetnek.

Az mindkét oldalról elmondható, hogy a nyáron jó pár új arc érkezett a kerethez, akiket a két vezetőedző minél előbb szeretne beépíteni a gépezetbe. Ebből kifolyólag rengeteg cserére, akár sorcserére is számolhatunk mondjuk a félidőben.

A fenti tények miatt parázs iramú és látványos mérkőzést nem biztos, hogy megéri várni ettől a meccstől. Ugyanakkor közel 80 ezer ember lesz majd a stadionban, akik jó focit, látványos megoldásokat és gólokat szeretnének látni.

Valahogy ezt a kettőt kellene összehozni a két mesternek, de valahogy az az érzésünk, hogy a két ellenpólus között valahol félúton lesz a megoldás.

{"headTitle":"Real Madrid - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-27 01:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2 vagy 3 ","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3015888] 2019-07-27 01:30:00 Real Madrid - Atlético Madridx;
megosztom