Darts

Szerdán Cross és Wright hozhat a konyhára - napi tippek a World Matchplayre

  • Cesc18
megosztom

Az angol és a skót klasszistól egyaránt magabiztos továbbjutást várunk.

Nem sok időnk van felocsúdni a tegnapi őrületből, ugyanis szerda este az alsó ági nyolcaddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek Blackpoolban. Ismét négy kiváló mérkőzés vár ránk és a játéknap legnagyobb kérdése, hogy ellentétben Michael van Gerwennel és Gary Andersonnal, a Rob Cross, Peter Wright duónak sikerül-e igazolnia a papírformát. 

World Matchplay, 5. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:10 Daryl Gurney - Keegan Brown 1.40 3.00
21:00 Stephen Bunting - Ian White 2.88 1.42
22:00 Rob Cross - Krzysztof Ratajski 1.28 3.75
23:00 Peter Wright - Simon Whitlock 1.25 4.00

Cross meggyőző játékkal indította a tornát, erősen dobta a tömeget és jól kiszállózott, így pedig mindössze három leg jutott Chris Dobeynak. 

"Azt hiszem, ez volt az első alkalom három év alatt, hogy sikerült jól játszanom. Valószínűleg jobb is lesz majd, ahogy a torna halad előre. Összességében örülök a játékomnak, de még mindig nem érzem, hogy a legjobbamat nyújtottam volna. Imádom ezt az eseményt, és jól akarok csinálni mindent ezen a héten." - nyilatkozta "Voltage".

A világbajnok angolra a legjobb 16 között az a Krzysztof Ratajski vár, aki újoncként 10-5-re győzte le Darren Webstert. Szorosan indult a meccsük, de 5-5 után a lengyel állva tudta hagyni angol kihívóját. Noha Webster volt a kiemelt, de Ratajski mostanság komolyabb játékerőt képvisel, így egyáltalán nem számított meglepetésnek a továbbjutása. 

Cross legyőzése azonban már abszolút a bravúrkategóriába tartozna.

Ehhez azért emelnie kell a játéka színvonalán Ratajskinak, hiszen a leggyengébb átlaggal (89,23) sikerült a 16 közé jutnia.

Azt többször megmutatta már a lengyel, hogy nagyon komoly játékra is képes, de jó kérdés, hogy ezt most a Winter Gardens színpadán is képes-e kihozni magából egy világbajnok ellen. 

Egy rövidebb meccsen több esélyt adnánk a Ratajskinak, ez a 11 nyert legig tartó küzdelem azonban elegendő ahhoz, hogy kijöjjön a két játékos közötti tudásbeli különbség. 
 


World Matchplay tippjáték, 5. játéknap

Mekkora lesz Peter Wright legmagasabb kiszállója?

20190724084159

A tippjáték részleteiért kattints ide.

Tippelési határidő: július 24, 23:00


Cross-hoz hasonlóan Wright sem sokat időzött a tábla előtt az első körben, hiszen az esélyesek közül az egyik legjobb játékot bemutatva, 10-5-re verte  Vincent van der Voortot. 

A skót klasszissal kapcsolatban már többször megénekeltük, hogy parádésan hangolt a tornára. Látva az első körös teljesítményét pedig jó döntés volt behúznia a végsőre is. 

Noha a Simon Whitlock elleni nyolcaddöntője az egyedüli a mai programban, amelyen két kiemelt meccsel, ám ettől függetlenül a bukik nem várnak szoros csatát. Ami annak fényében nem túl meglepő, hogy az ausztrál egyáltalán nem kezdett meggyőzően. A Varázslóval kapcsolatban már írtunk a torna korábbi szakaszában és akkor is kiemeltük, hogy idén mindössze egy olyan meccse volt, amikor 100 feletti körátlagot tudott dobni. Bár a nagy tömeg nem minden, de nagyon nehéz elképzelni, hogy a bombaformában dobó Wrightot egy 95 körüli átlaggal legyőzze. 

{"headTitle":"World Matchplay 5. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-22 21:00","footerTitle":"A két tipp kombinálva: 2.14","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Cross -2.5","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Wright nyer","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom