Darts

Hendikeppel megyünk Van Gerwen ellen - napi tippek a World Matchplayre

megosztom

Kőkemény nyolcaddöntő vár a világelső hollandra a háromszoros BDO-világbajnok Glen Durrant ellen.

Kedden a felső ági nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Blackpoolban. Négy zseniális párosítás jött össze, melyek közül kiemelkedik a két top 10-es játékos, James Wade és Mensur Suljovic ütközete. 

World Matchplay, 4. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:10 Michael Smith - Max Hopp 1.37 3.10
21:00 James Wade - Mensur Suljovic 1.80 2.00
22:00 Gary Anderson - Mervyn King 1.33 3.30
23:00 Michael van Gerwen - Glen Durrant 1.40 3.00

Az angol és az osztrák nagyon jól ismeri egymást, hiszen ez lesz karrierjük 17. egymás elleni meccse. Wade soha nem szeretett Suljovic ellen játszani, idén is mindkét Premier League-összecsapásukat az osztrák nyerte, aki összesítésben 11-6-ra vezet az angol ellen. 

Mindketten egy holland ellen kezdtek, ám amíg Wade vért izzadva, döntő legben harcolt ki a továbbjutást Jeffrey de Zwaan ellen, addig Suljovic 10-1-gyel simázta le a Jermaine Wattimena elleni meccsét. Wade-nek időnként nem a saját kezében volt a sorsa, hiszen De Zwaan jó néhányszor dobhatott a győzelemért. 

Az angol tehát békanyálon csusszant csak be a 16 közé, de a bukmékereket sem ez, sem pedig a Suljovic elleni negatív mutatója nem tántorította el attól, hogy enyhe favoritnak hozzák ki.

Jó kérdés, hogy mire ez a nagy bizalom a Gép felé, hiszen a játéka is eléggé hullámzott, amivel nem is volt megelégedve. 

Persze új nap, új ellenfél, új forma, de Suljovic pont nem az a rivális Wade számára, aki ellen előrelépést várhatunk az angoltól. 
 


World Matchplay tippjáték, 4. játéknap

Ki nyeri a James Wade - Mensur Suljovic meccset?

20190723092746

A tippjáték részleteiért kattints ide.

Tippelési határidő: július 23, 21:00


Az est második felében a címvédő Gary Andersoné és a világelső Michael van Gerwené a főszerep. Mindkét sztárjátékosnak trükkös ellenféllel kell farkasszemet néznie a legjobb 16 között. A skótra a nagy öreg Mervyn King vár, míg a hollandra a háromszoros BDO-világbajnok Glen Durrant. 

Anderson nem nyújtott igazán erős játékot, de amikor nagyon kellett megrázta magát és összességében különösebb gond nélkül abszolválta az első kört. King underdogként tudott nyerni, méghozzá váratlanul simán. 5-5 után állva hagyta a sokak által titkos favoritnak tartott Nathan Aspinallt. A rutinos angol játéka nagyon egyben volt, 100 feletti tömeget és 60% feletti kiszállózást láthattunk tőle.

Ha ugyanezt az arcát mutatja King Anderson ellen is, akkor a skótra igen nehéz este vár. 

Ami Van Gerwent illeti, a holland egy kifejezetten pocsék kiszállózással jutott tovább. Az volt a szerencséje, hogy Steve Beaton sem tudott sokkal acélosabb játékot a színpadra tenni. Az utóbbi hetekben nem ez volt az első gyengébb produkció Van Gerwentől. A világelső nincs a legélesebb formában, ez pedig mindenféleképpen esély az ellenfeleinek. 

Durrant ráadásul nem az a játékos, akit kisujjból egy gyengébb játékkal is verni lehet. Az angol igen kiváló, 101-es körátlaggal könnyedén takarította el az útból Adrian Lewist. 

Úgy véljük, hogy Duzzának a közönség támogatásával együtt minden esélye megvan arra, hogy borítsa a papírformát egy olyan Van Gerwen ellen, aki nem örvend csúcsformának.

{"headTitle":"World Matchplay 4. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Durrant +2.5","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom