Felkészülés

A német rekordbajnok újabb erődemonstrációjából húznánk hasznot

megosztom

A Bayern a Real Madrid után az AC Milan csapatával mérkőzik meg a Nemzetközi Bajnokok Kupájában.

Az International Champions Cup, rövidebb nevén ICC, magyarán Nemzetközi Bajnokok Kupája három újabb komoly párosítással folytatódik helyi idő szerint kedd éjjel. Ebben a cikkben a Bayern München-AC Milan összecsapást vesszük górcső alá, amelyet hajnali háromkor kezdenek Kansas Cityben, a Children's Mercy Parkban.

{"headTitle":"Bayern München-AC Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-24 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern München","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/532322692","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"AC Milan","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az új szezon mindig tiszta lapot jelent a csapatok számára, a felkészülési meccseken pedig megpróbálhatják kijavítani a hibákat, mielőtt élesben is elindulnak a versengések. Az ICC remek lehetőséget nyújt kontinensünk legjobbjainak, hogy méltó ellenfelek ellen tehessék meg a szükséges lépéseket.

A Bayern már korábban becsatlakozott a kupába és első meccsén egyből kisebb pofonba szaladt az Arsenal ellen, amit jó érzékkel meg is éreztünk. Ez nem szegte Niko Kovac legénységének kedvét, amely a Real Madrid ellen magasabb fokozatra kapcsolt és végül 3-1-re gyűrte le a Blancókat. A játék képe ezúttal már sokkal egységesebb volt, Lewandowskiék rengeteg helyzetet dolgoztak ki és a kevesebb lehetőséghez jutó játékosok is kidomborították erényeiket.

Kovac taktikájának egyik hangsúlyos eleme ezúttal is az agresszív letámadás volt, amelyet remekül szemléltet a harmadik gólt megelőző eseménysor.

Bayern München#ger-bayern_munich#5

A Milan ellen tehát önbizalommal teli léphetnek pályára, főleg, hogy az olaszok a Serie A zárómeccse óta nem játszottak. Ráadásul komoly változások is voltak a csapat háza táján, hiszen Gattuso nem váltotta be ígéreteit, így kénytelen volt felállni a kispadról. Helyét a Sampdoriával egész jól futó Marco Giampaolo vette át. Sportigazgatói fronton is váltás történt - a Rossoneri szimpatizánsok nagy örömére Paolo Maldinit nevezték ki a posztra. A változások hatása egyelőre kérdéses, hogy pozitív, vagy negatív lesz.

Fogadási szempontból mindenesetre érdemes óvatosan bánni a meccsel, hiszen a milánóiakat május végén láttuk utoljára akcióban. A Bayern két eddigi meccse ellenben elég meggyőzőnek tűnt, hiszen az Arsenal ellen is fölényben voltak a vereség ellenére, 19 lövést jegyezve, míg a Real Madrid már nem jelentett számukra akadályt. Ne feledjük azonban, hogy a masszív védekezésben hívő Milant jellemzően nehéz feltörni, amit jól szemléltet az is, hogy legutóbbi négy ICC meccsükön egyszer sem kaptak egy gólnál többet.

{"headTitle":"Bayern München-AC Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-24 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Bayern vagy döntetlen + 4 gól alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3015884] 2019-07-24 03:00:00 Bayern München - AC Milanx;
megosztom