Tenisz

2.20-as oddson rizikózunk a bombaszervás amerikaival

  • Cesc18
megosztom

Reilly Opelka akár két szettben is lerendezheti a múlt héten Newportban döntőző Alexander Bublikot.

Hétfőn megkezdődnek a küzdelmek Atlantában, a US Open Series első állomásán. 10 hazai játékost is találunk a főtáblán, de a legnagyobb amerikai sztárok csak holnap vagy még később mutatkoznak be. A korábbi elődöntős Reilly Opelkának sem kell még a mai napon pályára lépnie, a 2 méter 11 centis óriás a múlt heti newporti döntős Alexander Bublikkal meccsel majd kedden.  

{"headTitle":"Reilly Opelka - Alexander Bublik","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-23 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Opelka nyer","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bublik nyer","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ez az első kör egyik legérdekesebb párosítása, hiszen Opelka a trófea egyik favoritjaként vág neki a tornának, míg Bublik élete első ATP-döntőjéből érkezik. 

A 22 éves kazah srác karrierje legjobb szezonját futja, ugyanis amellett, hogy Newportban finálét játszott, még a salakszezon előtt három Challenger-tornát is behúzott. 

Bő hét hónap alatt közel 100 helyet javított a világranglistán és immáron a top 80-ban találjuk a nevét. 

Bublik tehát nagyon jó passzban várja az atlantai tornát, ugyanakkor komoly kihívást jelenthet majd számára egyik napról a másikra fűről kemény borításra átállni. 

Opelka nagy reményekkel vág neki a US Open Series-nek. - Fotó: ATP

Ami Opelkát illeti, a fejlődés nála is megkérdőjelezhetetlen, hiszen Bublikhoz hasonlóan ő is 100-on kívülről kezdte a szezont, mostanra azonban már a top 60-ba sikerült verekednie magát. 

Opelka számára most kezdődik a szezon egyik legerősebb és legfontosabb időszaka. Tavaly a US Open Seriest sérülés miatt kihagyni kényszerült, így idén egy jó teljesítménnyel sok pontot szerezhet, akár még a US Open kiemelést is megcélozhatja. 
 

Mire fogadjunk?

Bubliknak kijár a jóból, hiszen pár napon belül megkapta a két legnagyobb amerikai szervást. A newporti döntőt ugyanis John Isnerrel vívta és veszítette el ellene két szettben. 

Elég megterhelő hét volt ez a kazahnak, hiszen nem elég, hogy az öt meccséből négyszer döntő szettre kényszerült, de Isner ellen pokoli melegben kellett helytállnia.

Ilyen előjelekkel egyértelműen Opelkát favorizáljuk, hiába a jó forma Bubliknál. Az amerikai már napok óta kemény pályán edz és sokkal frissebb lesz, mint a kazah, és akkor a hazai környezet jelentette plusz motivációt még nem is említettük. 

{"headTitle":"Reilly Opelka - Alexander Bublik","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-23 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos eredmény: Opelka 2-0","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom