Darts

Velük dupláznánk vasárnap - napi tippek a World Matchplayre

  • Cesc18
megosztom

Ian White-nak és Mensur Suljovicnak szavazunk bizalmat a torna második játéknapján.

Meccsdömping vár ránk a World Matchplay második játéknapján. Nyolc kiemelt is bemutatkozik, köztük a világelső Michael van Gerwen, aki a torna 18 évvel ezelőtti elődöntősével, Steve Beatonnel csap majd össze. De színpadra lép vasárnap a tavalyi meglepetésember, Jeffrey de Zwaan és a döntős Mensur Suljovic is. Izgalmas párosításokból nincs hiány, lássuk mire érdemes a téteket felrakni. 

World Matchplay, 2. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
14:00 Darren Webster - Krzysztof Ratajski 2.80 1.44
15:00 Dave Chisnall - Max Hopp 1.44 2.80
16:00 Ian White - Joe Cullen 1.44 2.80
17:00 Michael Smith - Jamie Hughes 1.64 2.25
20:00 James Wade - Jeffrey de Zwaan 1.57 2.40
21:00 Mensur Suljovic - Jermaine Wattimena 1.40 3.00
22:00 Michael van Gerwen - Steve Beaton 1.15 5.50
23:00 Adrian Lewis - Glen Durrant 2.40 1.57

A délutáni programból kifejezetten várjuk Ian White bemutatkozását, aki radar alatt pályafutása egyik legsikeresebb időszakát éli. A 48 éves angol dartsos áprilisban és májusban zsinórban négy European Tour állomáson jutott be a döntőbe. Az első két fináléját még elveszítette Van Gerwennel szemben, a másik kettőt viszont behúzta, ráadásul sikerült revansot vennie a világelsőn. 

White ebben az időszakban nem csak Van Gerwent tudta a topjátékosok közül legyőzni, hanem Robb Cross-t, James Wade-et és Peter Wrightot is. 

Noha júniusban megszakadt White döntős sorozata, de azt nem lehet mondani, hogy hanyatlott volna a formája, hiszen a Czech Openen sem játszott rosszul. 

Ugyanez ellenfeléről, Joe Cullenről már nem mondható el. A fiatalabb angol elég visszafogott formában dobált az elmúlt hónapokban, így egy-egy negyeddöntőnél jobb eredményt nem is tudott elérni. 

Cullen ugyan nagyszínpadon, kamerák előtt meg tudja rázni magát, de véleményünk szerint ez maximum arra lesz elegendő, hogy szorosabbá tegye a meccset. White formája és önbizalma is adott ahhoz, hogy a World Matchplayen egy jó versenyt fusson. Blackpoolban egyébként nyolcadik alkalommal főtáblás és eddig mindössze egyszer fordult elő vele, hogy az első kör után búcsúzott.


World Matchplay tippjáték, 2. játéknap

Hány 180-at dob Michael van Gerwen Steve Beaton ellen?

20190718093722

A tippjáték részleteiért kattints ide.

Tippelési határidő: július 21, 20:00


Az esti szakasz kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, hiszen a kiemelt játékosok elég veszélyes ellenfelekkel néznek majd farkasszemet.

James Wade-re például az a Jeffrey de Zwaan vár, aki tavaly éppen ezen a tornán robbant be. Noha a fiatal holland szerényebb eredményeket jegyez az elmúlt hónapokban, de ő is azon játékosok közé tartozik, aki nagyszínpadon tudja kihozni magából a legjobbját. Komoly fejtörést okozhat Wade-nek, ugyanakkor a +2.5-ös hendikepre kínált 1.60-as odds nem az, amire rávetődnénk. 

Ugyanekkora hendikepet kapunk egy másik hollandra, Jermaine Wattimenára is, aki pedig a tavalyi döntős Mensur Suljoviccsal csap össze. Wattimena tipikusan az a srác, akit ha elkap a gépszíj, akkor bárkit képes legyőzni. Az osztrák ellen azonban nem egyszerű ritmust szerezni, hiszen Suljovic mesterien tudja "ölni" a játékot, különösen a gyorskezű dartsosok ellen.

Éppen ezért nem olyan meglepő, hogy az egymás elleni mérlegük 5-0-s Suljovic vezetést mutat. 

Úgy véljük, hogy Wattimena hiába veszélyes játékos, a tempót lassító osztrák ellen nem fogja tudni kihozni magából a legjobbat és Suljo kibrusztolja a továbbjutást. 

{"headTitle":"World Matchplay 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-21 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.02","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"White nyer","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Suljovic nyer","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom