Európa Liga

Történelmi vereség - 67-szeres oddson esett ki a magyar válogatott játékos csapata

  • varin
megosztom

Hiába vezetett 3-0-ra a Hajduk Split a máltai bronzérmes örülhetett a végén.

Több vaskos meglepetést is szolgáltatott a csütörtöki Európa Liga-játéknap, hiszen ha az oddsokat bányásszuk végig, a Liepaja 6.50-ért nyert a Dinamo Minszk otthonában, a walesi Connah 11-ért a Kilmarnock vendégeként, míg a Zeta fehérvári 0-0-ja 13-szoros pénzt fizetett. A "győztes" azonban kétségtelenül a Hajduk Split gárdája.

Noha a továbbjutás a Connah csapatának is összejött Skóciában, amire 23-35 körüli szorzót fizettek a bukik, a máltai bronzérmes spliti csodája még ezt is felülmúlta, hiszen a Gzira kvalifikációjára a    nem kevesebb, mint 67-szeres pénzt kínált a mérkőzés előtt.

Ez persze nem meglepetés, hiszen Gyurcsó Ádám csapata idegenben 2-0-ra tudott nyerni és Jradi góljával már a visszavágón is előnyben voltak a félidőben. Ám két elefántcsontparti és egy brazil góllal a Gzira megfordította a meccset úgy, hogy a végső csapást a 96. percben vitték be a máltaiak.

Talán mondani sem kell, hogy a kiscsapat történetének ez a legnagyobb sikere, tavaly ugyan mentek egy kört, de akkor az előselejtezőben kezdtek és az andorrai Sant Juliá kiverése után a szerb Radnicki Nis 5-0-val búcsúztatta őket. Jó hír számukra, hogy a következő körben sem megoldhatatlan a feladatuk, hiszen a lett Ventspils kategóriákkal gyengébb csapat, mint a Hajduk.

Fotó: Sportske Novosti

A 67-szeres szorzó egyébként a félidőre még nagyobb lehetett, hiszen ekkor már három gól kellett a Gzirának, amelynek sikerére amúgy is közel 30-szoros volt a szorzó az irodáknál. A legjobban természetesen az 1:3-as végeredményre fizettek az irodák, itt akár 180-250-szeres pénzt is lehetett keresni a pontos találattal.

Itt van tehát az intő jel, hogy a Fradinak sem szabad lebecsülnie a máltai Valletta csapatát, amely egyébként az elmúlt négy meccsén nyolc pontot szerzett a Gzira ellen.

[3062787] 2019-07-18 20:00:00 Hajduk Split - Gzira Unitedx;

 

megosztom