Európa Liga

Talán ez lehet a legjobb tipp a fehérváriak visszavágójára

  • Tomihmv
megosztom

Már az első meccsen eldöntötte a továbbjutás kérdését a fehérvári csapat, így a visszavágó csak formalitás lesz.

Csak formalitás lesz a fehérváriak számára a visszavágó. - Fotó: molfehervar.hu

Az elmúlt héten fennállása legnagyobb idegenbeli sikerét aratta a MOL Fehérvár FC a nemzetközi kupaporondon, 5-1-re nyert ugyanis a montenegrói Zeta otthonában. Ennek köszönhetően a visszavágó csak és kizárólag formalitás lesz.

Pazarul kezdte az első meccset a magyar csapat, gyorsan kétgólos előnybe került Nego révén. A Zeta ugyanakkor a semmiből szépített, de ez nem fogta meg a fehérváriakat, újfent Nego talált be, így gyakorlatilag a 23. percre eldőlt a mérkőzés. A folytatásban csökkent a színvonal, ám a hajrában a Fehérvár Juhász és Huszti góljainak köszönhetően a párharcot is eldöntötte.

bet365

A visszavágón is valami hasonlóra van kilátás, hiszen látszik, hogy a montenegróiak nem tudták pótolni a nyáron távozó meghatározó játékosaikat, illetve, hogy a fiatal csapatuk nem tudja felvenni a versenyt a minőségibb Fehérvárral szemben.

Mindezek tükrében a fogadóirodákban igen csak egyértelmű a mérkőzés, hiszen a magyarokra mindössze 1.06-szoros oddson fogadhatunk háromesélyben, a vendégek sikere 17-szeres, a döntetlen pedig 11-szeres pénzt érne. Így a hendikep vonalak is igen torzak, talán a gólokban lehet érték, abból is a kevesebbik fajtából.

Az biztos, hogy ha szokásosoknak megfelelően Marko Nikolics együttese hátul koncentrál, akkor aligha kap gólt a montenegrói csapattól, de ha lő is a Zeta, egynél tovább nem igazán juthat szerintünk. Elöl pedig vélhetően nem szakítják majd szét az istrángot a fehérváriak, arról nem is beszélve, hogy ezúttal vélhetően több helyen is változtat az alapfelállásán a szerb tréner.

Mindezek tükrében pedig véleményünk szerint jó eséllyel végeznek 4,5 gól alatt a felek, amely tippbe egy nagyarányú, 4-0-s magyar-siker is beleférne.

{"headTitle":"MOL Fehérvár FC - Zeta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-18 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 4,5 gól","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/531584768","bookmaker":"23"}]}

[3062790] 2019-07-18 20:00:00 MOL Vidi FC - Zetax;
megosztom