Európa Liga

Nem kell sok a Debrecentől, hogy ez a tipp zöldüljön

  • ivan
megosztom

Gyakorlatilag formalitássá vált a Debrecen albániai visszavágója, így pedig fogadási szempontból sem egyszerű a mérkőzés.

Bár félidőben még 0-0-t mutatott az eredményjelző, a Debrecen végül nagyon magabiztos győzelmet aratott az albán Kukesi ellen, így a visszavágó tulajdonképpen csak formalitássá redukálódott.

A Loki továbbjutására már nem is nagyon kínálnak piacot, az albánok továbbjutását jelentő 4-0 pedig akár 80-szoros szorzóért is fogadható termektől függően.

A visszavágó 90 percét illetően azonban már más a helyzet, hiszen ezen a piacon jóval kiegyenlítettebbek a szorzók: a Kukesi sikere 3.00, a Debrecené 2.30-as oddsot fizet a Bet365-ön.

A Debrecennél természetesen lefutották a kötelező köröket, nem akarják fél vállról venni a meccset, a visszavágón is teljes erőbedobással kell küzdeni és így tovább.

Ez mind szép és jó, de a lényeg majd a pályán dől el. Az biztos, hogy az albánokat innen már nem nyomja a tét, szóval a bunkerfocit akár ki is zárhatjuk. A Debrecennek ez jól jöhet, hiszen a nyitottabban védekező ellenfél ellen könnyebb dolga lehet.

Ha a Loki jól áll hozzá a meccshez és nem az eredmény őrzése lesz a célja, akkor a visszavágón is jöhetnek majd a gólok. A +2,25-ös ázsiai hendikepes fogadás a gólok számára szerintünk játszható, de sokkal erősebbnek véljük, hogy a Debrecenre kínált ázsiai hendis gólszámos fogadást is, amelynek értelmében 1 vendéggólnál már nem veszítünk.

Szerinted bejönnek ezek a tippek?

 

 

 

 

{"headTitle":"Kukesi - Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-18 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.25 felett","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Csapatgólok száma - Debrcen 1 felett (AH) ","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[3062774] 2019-07-18 20:00:00 Kukesi - DVSCx;
megosztom