Kézilabda

Meglepő, de a magyar csapat ellen fogadunk

  • Tomihmv
megosztom

A hazai rendezésű Eb-n az U19-es női kézilabda válogatottunk Norvégia ellen kezdi meg szereplését a középdöntőben.

Kácsor Grétáék kedden Norvégiával meccselnek. - Fotó: Facebook

Vasárnap a spanyolokat is kipipálta a magyar női U19-es kézilabda válogatott a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, hiszen 33-23-ra nyerni tudott, így százszázalékos teljesítménnyel jutott a középdöntőbe. Oda, ahol az első ellenfelünk az a Norvégia lesz, amely csapat jóval nagyobb játékerőt képvisel, mint eddigi ellenfeleink.

"Nagyon sokat kellett dolgozni a spanyolok elleni mérkőzésen. Rengeteg gyors tempóváltásra volt szükség és örülök neki, hogy megvalósították ezt a lányok. A következő két meccs még nehezebb lesz, éppen ezért boldog vagyok, hogy meccsről-meccsre egyre magabiztosabbak és jobbak vagyunk, azonban a védekezésünkön még mindig van mit csiszolni. Számítanunk kell rá, hogy jóval futósabb csapatokkal találkozunk majd, akik magasabb színvonalon űzik a kézilabdát, mint az eddigi ellenfeleink a mostani csoportunkban. Holnap igyekszünk felkészülni a következő összecsapásokra. Először kondizunk, de utána elemzünk és taktikázunk" - mondta Golovin Vlagyimir a keziszovetseg.hu-nak.

A magyar női junior válogatott kerete
Kapusok: CSAPÓ Kincső (Dunaújvárosi KKA), HERCZEG Lili (NEKA), SZABÓ Dóra (DVSC Schaeffler)
Jobbszélsők: ARANY Rebeka (DVSC Schaeffler), BÁNFAI Kíra (MTK Budapest), MIHÁLY Petra (Dunaújvárosi KKA)
Jobbátlövő: ALBEK Anna (Graz, osztrák)
Irányítók: PÁL Tamara (Győri Audi ETO), TÓTH Nikolett (FTC-Rail Cargo Hungaria), KELLERMANN Dóra (Győri Audi ETO)
Beállók: ZSIBORÁS Luca (FTC-Rail Cargo Hungaria), SIMON Armilla (Érd)
Balátlövők: KÁCSOR Gréta (GVM Europe-Vác), VÁMOS Petra (NEKA), SZILOVICS Fanni (Győri Audi ETO), KUCZORA Csenge (GVM Europe-Vác)
Balszélsők: SCHATZL Natalie (Érd), STRANIGG Zsófia (MTK Budapest), TAKÓ Viktória (NEKA)
Szövetségi edző: GOLOVIN Vlagyimir
bet365

A középdöntőben a mieink első ellenfele az a Norvégia lesz, amely szintén százszázalékos eredménnyel a háta mögött jutott tovább a csoportkörből. Azonban a norvégok olyan együtteseket győztek le, mint a portugálok, a svédek vagy a románok, akik magasabb játékerőt képviselnek, mint a mieink négyesében található csapatok, arról nem is beszélve, hogy a sikereiket magabiztos játékkal aratták.

Nem számíthatunk tehát könnyű mérkőzésre, a bukmékerek szerint ugyanakkor mégis toronymagas favoritok vagyunk, hiszen háromesélyben mindössze 1.13-szoros oddsot kínálnak a mieinkre, míg a skandinávokra 7-szerest. Ennek köszönhetően 5,5-ös hendikephatárt állapítottak meg az oddsmesterek, amelyet szerintünk nem csinál majd meg a hazai pályán játszó magyar csapat. Avagy szerintünk, ha ki is kapnak a norvégok, akkor is azt olyan eredménnyel teszik, hogy hat gólon belül maradnak.

{"headTitle":"U19 Magyarország - U19 Norvégia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-16 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"U19 Norvégia +5,5","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom