Sportfogadás

Hollandiából igazolt e-sport gurut a Logibet

megosztom

Holland e-sport szakértőt igazolt a Logibet, aki több mint 500 tipp után +8 százalékos ROI-t tud felmutatni.

Újabb profi tippmesterrel bővült partneroldalunk, a Logibet tippmesteri csapata, a Dutchdota személyében egy holland e-sport specialista tippadóval is nyerhetnek az előfizetők.

Dutchdota egy neves külföldi tippadó platformról igazolt át a Logibetre, statisztikái alapján pedig egy rendkívül jó tippadóval erősödött a felhozatal, hiszen rögtön a senior szintre tudta beverekedni magát.

A holland tippmester 549 tipp után +8,11%-os ROI-t tud felmutatni, 2.64-es átlagszorzó mellett 44,84%-os találati aránnyal rendelkezik.

Dutchdota-val készült egy írásos villáminterjú is a Logibeten, ezt most magyarra fordítva publikáljuk itt is.


Mióta foglalkozol sportfogadással és tippek publikálásával?

A Dota2-re már közel három éve kötök fogadásokat, amiket folyamatosan rögzítek is. A tippek publikálásával tavaly október óta foglalkozom. Még mindig tanulom a különbséget a tippek adása és a privátban történő tippelés között.

A bemutatkozó oldalon azt írtad, hogy Te magad is magas szinten játszol. Tudnál pár szót ejteni a Dota-karrieredről? Milyen régóta űzöd ezt a sportot?

Sajnos a Dota-pályafutásom véget ért, amikor befejeztem a mérnöki tanulmányaimat. Utána még adtam magamnak három hónapot, hogy valódi profivá váljak, a legjobb 500-ig el is jutottam, de ennél tovább már nem sikerült előrelépnem, ami részben a kapcsolati tőke hiánya miatt is lehetett, hiszen jelenleg nincsen profi holland játékos a világon. Közel 4 éve játszom a Dota-t és talán még mindig a top2000-ben vagyok európai szinten.

Dutchdota statisztikái

Milyen fogadóirodákat preferálsz a sportfogadásaidhoz? 

Az attól függ, mire szeretnék fogadni, élőzésre és kisebb piacokra különböző termeket használok, de mérkőzés előtti fogadásokra és a nagyobb tornákra a Pinnacle vagy a bet365 irodákra esik a választásom, így a Logibet előfizető is le tudják követni a tippjeimet.

Mi az a Dota2?
A Dota a világ egyik legnépszerűbb videójátéka, amely az e-sportok közül az egyik legnagyobb sportfogadó piaccal rendelkezik.A játékosokat két csapatra osztják, mindkét csapat feladata a másik tornyainak ledöntése és az "ős" elpusztítása. A DOTA 2 a csapatjátékra összpontosít, ezért rengeteg hős (avatar) közül választhat a játékos, melyek mindegyike egyedi feladatokkal és tulajdonságokkal rendelkezik. Ha

Hogyan tudsz fogadóként profitálni abból, hogy magas szintű Dota-játékos vagy?

Ha magas szinten játszol, az segít megérteni, hogy mit miért csinálnak a játékosok. Szinte az összes játékost és a "hőseiket" is ismerem, ami ad némi előnyt a bukmékerekkel szemben.
 

Hamarosan jön a Dota2 2019-es világbajnoksága. Mik a terveid a tornára tippmesterként, mire számíthatnak tőled a feliratkozóid ezen időszak alatt? Például mit gondolsz, mekkora lesz az összdíjazása a versenynek idén?

Úgy tervezem, hogy az összes mérkőzést követni fogom és minden meccsre adok majd tippeket - feltéve, ha találok bennük értéket. Általában a LAN-versenyeken jobban teljesítek, majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Az összdíjazás kapcsán szerintem valahol 32 millió dollár körül állhatunk majd meg.

>>Feliratkozom Duchtdota tippjeire <<


A Logibeten 19.99 euró előfizetési díjért cserébe közel 70 tippmester közül válogathatsz, egyszerre akár több tippadó tippjeire is feliratkozhatsz. Részletek ITT!

 

megosztom