Spanyol foci

Így változtak a Barca szorzói Griezmann miatt

megosztom

Megtörtént a várva várt bejelentés, Antoine Griezmann immáron a Barcelona játékosa.

Bár azt szokták mondani, hogy egy fecske nem csinál nyarat, Antoine Griezmann szerződtetésével a Barcelona hatalmas üzletet kötött. A 28 éves világbajnok támadó jelenleg talán a legjobb a posztján, így megszerzése érthetően óriási erősítést jelent bármelyik csapat számára. Az a tény, hogy Griezmann a katalánoknál együtt játszhat Lionel Messivel, csak tovább erősíti ezt a feltételezést.

A francia szerződtetésével a Barcelona képes lehet orvosolni a támadósor problémáit, hiszen Luis Suárez már túl van a zeniten, Coutinho és Dembelé pedig egyelőre messze várakozáson alul teljesít a katalán fővárosban.

De Jong és Griezmann már a Barcelona edzésén / Fotó: FC Barcelona

Ne feledjük, hogy a középpályára már korábban sikerült megszerezni a Barcának a holland Frankie de Jongot, így bár még csak a nyár közepén járunk, azt már talán most sem túlzás kijelenteni, hogy a Barcelona jól erősített a holtszezonban. További mozgások még bizonyosan várhatóak a keretet illetően, például még mindig levegőbe lóg Neymar visszatérése is.

Griezmann érkezése után megnéztük, hogyan reagáltak a bukmékerek a Barcelona szorzóira. A spanyol bajnokságot illetően nem történt nagy mozgás, hiszen továbbra is a címvédés a legvalószínűbb forgatókönyv a szorzók alapján. A Barca végső sikere 1.66-ért fogadható, míg a szintén euró százmilliókat költő Real Madrid bajnoki címe 2.37-es oddsal kecsegtet.

{"headTitle":"Spanyol Primera Liga ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-16 09:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

Ami a Bajnokok Ligáját illeti, ott már valamivel nagyobbat vágtak a Barcelona szorzóján. Abban nem történt változás, hogy a legrangosabb európai kupasorozat legnagyobb favoritja a Manchester City, viszont a három héttel ezelőtti 7.50-es Barca-szorzó mostanra 7.00-ra esett.

Ha mindkét sorozatban csúcsra jutna a Barcelona, azzal egy 9-szeres szorzót lehetne megcsípni, míg egy hazai kupával megspékelt triplázás már 26-szoros oddsot adna ki.

{"headTitle":"Barcelona megnyert sorozatai ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-16 09:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"La Liga és Király Kupa","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"La Liga és Bajnokok Ligája","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Király Kupa és Bajnokok Ligája","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"La Liga, Király Kupa és Bajnokok Ligája ","odds":"26","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom