Vízilabda

1.83-szoros tippünk van a Märcz-csapat meccsére

megosztom

Férfi vízilabda-válogatottunk Új-Zéland ellen kezdi meg világbajnoki szereplését a 2019-es dél-koreai tornán.

Gólgazdag meccset játszhat a Märcz-csapat. - Fotó: mvlsz.hu

A hölgyeké után hétfőn hajnalban az urak vízilabda világbajnoksága is elrajtol Kvangdzsuban, Dél-Koreában. A mieink könnyed meccsel kezdenek, hiszen hétfőn, magyar idő szerint, 10:50-kor Új-Zéland ellen ugranak medencébe.

Válogatottunk egy Világliga Szuperdöntőjében elért ötödik hellyel hangolt a tornára, igaz, azon versenyen a B-csapatunk képviseltette magát. A világbajnokságon viszont már az A vesz részt, amely gárda az elmúlt hetekben jó pár felkészülési találkozót vívott meg, méghozzá sikeresen.

Franciaországot 14-6-ra, Hollandiát 13-8-ra, míg Görögországot 8-7-re verte meg a hazai rendezésű BENU Kupán, majd Japánban edzőtáborozott, ahol a házigazdát 14-10-re nyomta le.

"Öt teljes napunk volt Japánban akklimatizálódni, edzeni, készülni a ránk váró feladatokra, amit nyugodtan kijelenthetem, sikerült maradéktalanul kihasználni. Mindenki egészséges, jó a hangulat, mindenki maximálisan rá tudott koncentrálni a munkára" - értékelte a felkészülést Märcz Tamás az mvlsz-hunak.

A férfiválogatott vb-csapata
Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Mezei Tamás (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
bet365

Szövetségi kapitányunk kifejtette, hogy nem számít, hogy milyen időpontban játszik együttese, profi játékosokkal dolgozik együtt, akik pontosan tudják, hogy mi vár rájuk, ráadásul minden eshetőségre komolyan felkészültek.

"Az Új-Zéland elleni kezdés várhatóan nem okozhat különösebb gondot, ugyanakkor az ilyen mérkőzéseken is maximális koncentrációt szeretnék látni, hogy kellőképpen felhasználhassunk a mérkőzést arra, amire kell. Szóval, minden rendben a csapat körül, minden a terv szerint alakul, formálódunk, és amikor kell, élesek leszünk."

S, hogy mikorra akar éles lenni a kapitány? Nem titok, szerdára. Akkor játsszuk ugyanis a csoportrangadót Spanyolország ellen, amely meccs dönt majd a csoportelsőségről, vagyis arról, hogy ki jut egyeneságon a negyeddöntőbe, illetve a lényegesen könnyebb ágra. 

Ennek tükrében az első meccsen még különböző figurák próbálgatása is belefér a mieinknek, hiszen a magyar és az új-zélandi együttes között óriási a különbség. A bukmékerek 17,5-nél húzták meg a hendikep vonalat, ami korrekt, viszont mivel első meccsről beszélünk, illetve az új szabályok miatt felgyorsult a játék, így az overben lehet érték.

{"headTitle":"Magyarország - Új-Zéland","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-15 10:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 26,5 gól","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom