Vízilabda

Embertelen hendikepre fogadunk a magyar válogatott nyitómeccsén!

megosztom

Rajtol a 2019-es vizes világbajnokság, női vízilabda-válogatottunk a házigazdával csap össze vasárnap hajnalban.

Kiütéses sikert arathatnak lányaink a vb-rajton. - Fotó: mvlsz.hu

Vasárnap hajnalban megkezdi szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a 2019-es dél-koreai vizes világbajnokságon. Az első ellenfél a házigazda lesz, avagy csak és kizárólag a különbség a kérdés a találkozón.

A mieink egy félig-meddig balul sikerült hazai Világliga Szuperdöntős szereplést követően edzőmeccsekkel készültek a tornára, az olaszoktól kikaptunk, míg a hollandokat legyőztük Budapesten. A felkészülést Japánban zárta a válogatott, kifogástalan körülmények között készülhetett együttesünk, ahol az ausztrálok elleni edzőmeccseken sem okozott csalódást, ráadásul a vb-rajtra az akklimatizációval sem lesz probléma.

A magyar női válogatott vb-csapata:
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Magyari Alda (Honvéd/POLO SC)
Mezőnyjátékosok: Csabai Dóra (FTC), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Illés Anna (BVSC), Keszthelyi Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Rybanska Natasa (UVSE), Parkes Rebecca (UVSE), Szilágyi Dorottya (Eger), Vályi Vanda (Dunaújváros)
bet365

A mieink, attól függetlenül, hogy a 2016-os Eb-arany óta nem tudtak érmet szerezni komolyabb tornán, továbbra is a világ elitjéhez tartoznak. Ez viszont nagyon nem mondható el a dél-koreaiakról, akik még Ázsia Kupára sem tudták ezidáig kvalifikálni magukat.

Ez csak azért érdekes, mert azon tornákat rendre Kína szokta megnyerni, méghozzá utcahosszal, a leggyengébbeket pedig igen alaposan helyben hagyja. Na mármost mi, Kínát, az utóbbi években rendre legyőztük, a nyáron ugyan csak egy góllal vertük őket, de az összképet nézve az egy sima találkozó volt.

Dél-Korea tehát egy teljesen amatőr csapat, ha nem lenne a rendező ország, akkor nem is szerepelne a vb-n. Klasszikus felvezető meccsre van tehát kilátás, azonban a megváltozott szabályoknak köszönhetően hatalmas különbség alakulhat ki a felek között, főleg úgy, hogy lehet, hogy gólt sem kapunk. Mindezek tükrében pedig simán benne van a pakliban, hogy a bukmékerek által állított, embertelenül nagy, 27,5-es hendikepet is megcsinálják lányaink.

{"headTitle":"Magyarország - Dél-Korea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-14 05:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország -27,5","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom