Darts

Eltolt hendis kombóval megyünk a világbajnokok ellen

megosztom

Gary Anderson és Michael van Gerwen is fiatal hazai játékos ellen kezdi meg a German Masters-szereplést.

A 2019-es German Masters szereplőiről és sorsolásáról már csütörtökön jelentkeztünk egy cikkel, most viszont már a pénteki meccsekből próbálunk kisütni valami nyerő dolgot.

Ennek a versenysorozatnak az egyik specialitása, hogy a PDC-nagymenők a rendező ország legjobbjaival mérkőznek meg az első fordulóban. Nincs ez másképp most sem, azonban azért a német dartsmezőny jóval acélosabb, mint mondjuk múlt héten volt az észak-amerikai.

Így pedig nyilván jóval érdekesebb párosítások is létrejöttek, hiszen a német játékosok közül többen is rendszeresen résztvevői a PDC-versenyeinek.

Fotó: pdc.tv

Az egyik Michael van Gerwen és Martin Schinlder összecsapása. A fiatal németet nem nagyon kell bemutatni a sportág szerelmeseinek, mást ne mondjunk, a csapat vb-n színpadra lépett a magyar válogatott ellen is.

Gerwen ellen is jó pár meccset játszott már, sőt, legutóbb 2018 szeptemberében sikerült - életében először - legyőznie a világelsőt. Ezzel együtt a bukiknál szinte sansztalan Schindler, hiszen MvG sikere 1.08-on fogadható, amiben egyáltalán nincs érték.

Ahogy azonban a felvezető cikkben is írtuk, a holland messze van a csúcsformától, hiszen az elmúlt hetekben inkább fókuszált a pihenésre és a családra, mintsem a dartsra. Ha valamikor, most van esélye Schindlernek megszorongatnia Gerwent, a hazai közönség támogatásával látunk is esélyt egy szorosabb találkozóra. A meccs hat nyert legig tart, a +4,5-s hendikep értelmében pedig már egy 6-2-es MvG-sikerrel is nyertes lenne a tippünk.

A szelónk másik meccsén szintén egy többszörös világbajnok ellen megyünk. Gary Anderson fél év kihagyás után szép lassan nyeri vissza a formáját, de az még látható, hogy messze nem olyan éles, mint mondjuk egy évvel ezelőtt. A skót ellenfele a 1997-es születésű Nico Kurz lesz, akinek túl sok nagyszínpados tapasztalata nincsen a PDC-ben.

Ennek ellenére egy kiváló kezű fiatal tehetség, ha tudja hozni magát és összedobál egy 88-90 pont körüli átlagot, akkor ő is izgalmas meccset játszhat. Andersonra nem igazán jellemző, hogy a földbe döngölné ellenfeleit azokon a meccseken, ahol borítékolható a győzelme. Egy lehet mindenképpen adhat Kurznak, szóval a +5,5-s hendi itt is játszható.

 

A két eltolt hendikeppel ugyan csak egy 1.57-es szorzót kapunk, de elég erősnek véljük ezt a kombit, így nyugodtan játékban is küldjük.

 

Ti mit gondoltok, bukhat ez a kombi?

 

 

 

 

{"headTitle":"German Masters 2019 ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds: 1,57","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Michael Van Gerwen - Martin Schindler - Schindler +4,5","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Gary Anderson - Nico Kurz - Kurz +5,5","odds":"1.12","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom