Bajnokok Ligája

Jó meccs kizárva? - tippötletek a Fradi - Ludogorecre

megosztom

Eljött a nagy nap, a Ferencváros este nyolc órától a Groupama Arénéban megkezdi a szereplését a Bajnokok Ligájában.

A magyar bajnok Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében csatlakozik a mezőnyhöz, ahol majd a bolgár aranyérmes Ludogorec lesz az ellenfele. Fortuna nem volt kegyes a népligeti alakulathoz, hiszen az egyik legnehezebb ellenfelet sodorta az útjába, ugyanakkor a tavalyi szezonban a Videoton már megmutatta, hogy ki lehet ejteni a razgradi csapatot egy magyar együttesnek is.

A mérkőzés szorzóit illetően igen nagy mozgás volt a jellemző, de a meccs napjára beállni látszik, hogy az első meccsen a Ferencváros valamivel esélyesebbnek gondolt csapat. A Fradi győzelme 2.40-2.50 körül fogadható a különböző fogadóirodáknak, míg a bolgárok sikere 2.80 körüli átlagszorzón mozgolódik.

A továbbjutást illetően viszont nem történt változás, ennek a párharcnak a bukik szerint egyértelműen a Ludogorec az esélyese.

 

 

{"headTitle":"Ferencváros - Ludogorec - Ki jut tovább? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-10 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ludogorec ","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

Ami a csapatokat felkészülését illeti, mindkét együttes jó pár tesztmérkőzéssel készült az ütközetre. A Fradi az edzőtáborozásai során nyolc meccset is lejátszott, belga, lengyel, cseh és szlovén csapatok is le tudott győzni, de a bolgár ezüstérmes CSZKA Szófia sem bírt a Ferencvárossal.

A Ludogorec sem tétlenkedett a nyári szünetben, többek között a Qarabag és a Sahtar Donyeck is a tesztellenfelek között volt, ráadásul a bolgárok múlt hét szombaton a honi Szuperkupa döntőjében már valódi éles meccset is megvívtak - és nyertek.

Mindkét keretben történt változás a nyári időszakban, de a Ferencvárosnál volt talán valamivel nagyobb mozgás, ugyanakkor a bolgároktól is távozott 2-3 alapember.

A keretek összeértékét tekintve a Ludogorec 50 millió, a Fradi pedig 20 millió eurót ér a Transfermarkt adatai alapján.

Legértékesebb játékosok
Ferencváros Ludogorec
Isael (2.2M) Cicinho (3.5M)
Lanzafame (1.5M) Claudio Keseru (3.25)
Blazic (1.2M) Goralski (3.M)
Haratin (1M) Anicet (2.8M)
Civic (1M) Nedialkov (2.7M)

 

Komoly hiányzók a Fradiban

Ami a hiányzókat illeti, mindkét oldal szakmai stábja bánkódhat picit. A Fradiból sérülés miatt kimaradt Leandro, Bőle Lukács, Stefan Spirovski és Davide Lanzafame is, a felkészülés során talán a legjobb teljesítményt nyújtó Isael pedig eltiltás miatt nem léphet pályára, de szerencsére a brazilnak csak az odavágót kell kihagynia. Mindkét meccset csak a lelátóról figyeli viszont Mikalaj Szihnyevics is, aki szintén eltiltását tölti. Ez elsősorban a Fradi támadójátékára lehet negatív hatással, hiszen két három olyan játékos sem áll majd Rebrov rendelkezésére, akik jó esetben kezdők lehetnének.

A Ludogorecnél a két nyári szerzemény,  Jorginho és Stéphane Badji a vezetőedző elmondása szerint még nincs jó formában - bár előbbi játszott az Afrika Kupán - , ám ha szükség lesz rájuk, akkor bevethetik őket.

Kattints a játékért!

Mire érdemes fogadni?

Az biztos, hogy kemény párharcnak nézünk elébe és az is elég nyilvánvaló, hogy egyik csapat sem örül, hogy a másikkal kell játszania. Az mindenképpen a bolgárok mellett szól, hogy a visszavágót otthon játszhatják, az viszont az odavágón áll a Fradi mellett, hogy telt ház várja majd a csapatokat.

A Groupama Arénában parádés statisztikái vannak a Fradinak, így a hazai közönség támogatása mellett muszáj lesz győzelemre játszania, hiszen a kinti meccs még egy fokkal nehezebbe lesz.

Az sem mellékes egy ilyen kétmeccses ütközetben, hogy a vendégcsapat képes-e gólt szerezni vagy nem. A Ludogorecnek nyilván ez lesz a célja, szóval a Fradinak a védekezésre is nagyon figyelnie kell majd. Tavaly a Vidi tulajdonképpen végig a kapuja elé szorult, de a betömörülő védelem ellen a Ludogorec látványosan szenvedett.

Ezt a taktikát választhatja akár a Fradi is, de mi inkább úgy saccolunk, hogy Rebrov hazai pályán kezdeményező futballt vár a csapatától. A felkészülési meccseken jól zárt a védelem, viszont elöl is sikerült rendre gólokat szerezni.

A bukik a gólok számát +/- 2.25-re lőtték be, vagyis inkább óvatos, kevésgólos meccset várnak a szerdai találkozón, amibe azért van is bőven ráció. Viszont aki mégis bízna a gólokban, annak ez a határ kiváló lehetőséget nyújt az élőzésre, így pre-match betként erre az opcióra mi nem is fogadnánk.

Bár mindkét csapat a labdatartásra és a támadófutballra alapozza a játékát, a tét könnyen rányomhatja a bélyegét erre a találkozóra. Nagy küzdelmet, komoly taktikai csatát és feszült légkört várunk a pályára, ebből indultunk ki, amikor a tippek között válogatottunk

A 22bet ajánlatában kiszúrtunk egy speciális fogadást, ami arra vonatkozik, hogy egyik csapat sem lő két gólnál többet. Az iroda erre 2.10-es szorzót kínál, miközben a bet365 1.40-ra adja a csapatgólok under 1.5 gólos opciókat, vagyis ott ez csak 1.96-os odds volna.

A másik opció, ami tetszetős, az a szögletek száma, hiszen mindkét csapatra jellemző a sok sarokrúgás. Aki magasnak tartja a 9.5 line-t, az szintén élőzhet erre a piacra is.

 

Ti milyen tippeket választanátok?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Ferencváros - Ludogorec ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-10 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legalább egy csapat több, mint 1.5 gól szerez - NEM","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szögletek száma 9.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-1 ","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3062671] 2019-07-10 20:00:00 Ferencváros - Ludogorets Razgradx;
megosztom