Darts

Kétszámjegyű szorzókban lehet fantázia a US Mastersen

megosztom

Csütörtökök Las Vegasban rendezik a US Masterst, ahol nyolc nagyágyú és nyolc hazai versenyző mérkőzik meg pénzdíjakért.

Bár július lévén minden dartsrajongó a 20-án rajtoló World Matchplay-t várja leginkább, csütörtökön és pénteken is kapunk egy kis minőségi játékot, hiszen idén is megrendezik Las Vegasban a US Masterst.

A Masters lebonyolítása a szokásos mederben zajlik majd, a nyolc PDC-nagyágyú mellett nyolc hazai játékos alkotja a mezőnyt, akik selejtezőkön keresztül harcolják ki a részvételt.

A szervezők a 2019-es idényre Michael van Gerwent, Rob Crosst, Gary Andersont, Gerwyn Price-t, Daryl Gurneyt, Peter Wrightot, Micheal Smith-t és Nathan Aspinall-t hívták meg a sorozatba.

A bet365 jóvoltából természetesen fogadhatunk is a végső győztes kilétére. A bukmékernél nem meglepő módon a világbajnoki címvédő Michael van Gerwen a topfavorit, a holland győzelme 1.90-es szorzón fogadható. Sokat elmond az esélyekről, hogy az erőrangsor második helyén álló Cross-Anderson duó tagjaira 7,50-szeres szorzón lehet fogadásokat kötni.

Az aktuális formákat eltekintve azonban nem vagyunk benne biztosak, hogy indokolt ez a különbség. Gerwen jelenleg nincsen csúcsformában, a nyári pihenésből fejben még nem igazán tért vissza, a hétvégén Prágában Keegan Brown már az első körben kiejtette a hollandot, aki mindössze 28%-ot produkált a duplákon.

Nyilván erre a versenyre jobban fel fogja magát szívni, de ez az odds nem tűnik most jó befektetésnek.

Fotó: sportinglife.com

Hogy ki lehet az, aki beelőzheti Mighty Mike-ot, az részben függ a sorsolástól is. Az biztos, hogy Gerwyn Price nagyon motivált lehet, ráadásul Prágában dobott egy kilencnyilas játékot is. A walesi végső sikere 15-szörös szorzót fizet, amire simán lehet csepegtetni némi aprópénzt.

Nagy kérdés, mire lesz képes a címvédő Gary Anderson, aki gyakorlatilag az év első felét kihagyta, viszont a csapat vb-n már egészen rendben volt a játéka. Akárcsak honfitársának, Peter Wrightnak, akinek a végső sikerére 17-szeres pénzt fizetnek az irodánál.

Az erőrangsor utolsó helyén az újonc Aspinallt találjuk 19-es számmal. A fiatal angolt mi ennél sokkal komolyabb esélyekkel ruháznánk fel.
 

Mit gondolsz, kire éri meg fogadni ezen a versenyen?

 

 

 

 

{"headTitle":"US Masters 2019 ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Michael van Gerwen ","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Rob Cross","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Gary Anderson","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Gerwyn Price ","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Daryl Gurney","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Peter Wright","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Michael Smith ","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nathan Aspinall","odds":"19","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom