Sportfogadás

Szétszedik a Logibet profijai a Bet365-öt a barátságos meccsekkel!

megosztom

Griezmann és Karlsson felváltva üti az irodákat az elhibázott hendikepek és az információhiány miatt.

  • Tippmester: Griezmann
  • Mérkőzés: MOL Fehérvár-DAC
  • Tipp: MOL Fehérvár -0.25
  • Odds: 1.78
  • Eddig éri meg: 1.30
  • Odds a kezdésre: 1.40-1.50
  • Tét: 8/10

Rövid indoklás: Magas tét! A DAC vegyes kerettel áll majd ki a meccsre, a Videotonnak viszont ez lesz az utolsó barátságos meccse és mivel a cserék tegnap játszottak, most a legjobbak jutnak majd szóhoz.

Végeredmény: 3-1


A fenti példa csak egyetlen meccs azon sok közül, amellyel Karlsson vagy Griezmann igencsak szép profitra tettek szert az elmúlt napokban a barátságos mérkőzések színterén. Mégis a kétsoros, nagyon rövid indoklás tartalmaz mindent, ami a profi sportfogadáshoz szükséges.

Griezmann tisztában volt a fehérvári és a dunaszerdahelyi csapat mérkőzésre készülő keretével, a fogadóirodák viszont nem. Griezmann így tudta, hogy hatalmas érték van az oddsokban, a bukmékerek elárazták azt.

Végtelen alkalommal hangsúlyoztuk már, hogy az információszerzés a legeslegfontosabb a sportfogadás szakmájában, ez pedig különösen profitábilis tud lenni, ha a barátságos mérkőzésekről van szó. Az említett két masternek pedig vastagon megvannak a forrásai, amely rengeteg zöld tippen öltött testet az elmúlt hetekben.

Karlsson és Griezmann statisztikái a nyári barátságos meccsekről
Tippmester Tippek száma Feltett tét Profit ROI
Karlsson 16 44 +17.84 40.54%
Griezmann 5 30 +19.74 65.80%

Noha jóllehet, "csak" 21 tippről és "csak" +37 egység profitról van szó, ne felejtsük el, hogy két, viszonylag alacsony átlagtéttel dolgozó tippmesterről van szó, akik kimagaslóan eredményesen püfölték a Bet365-öt a barátságos mérkőzések terepén.

Mondhatjuk tehát azt, hogy holtidőszak van, hogy a topbajnokságok kezdetéig nemigen lehet focival nyerni, de már korábban is megírtuk és most is ismételjük, hogy ez nem igaz! 

A barátságos meccsek pontosan az a terep, ahol a legkönnyebb nyerni, szerencsére ezt a Logibet masterei bizonyítják is.

Ha te sem akarsz kimaradni a kaszálásból, amely előreláthatóan még hetekig tart, csatlakozz a Logibet rendszeréhez, amely továbbra is havi 19.99€-ba kerül csupán, amelyért Griezmann és Karlsson tippjeire is feliratkozhatsz!

Tapasztald meg te is a különbséget a profik és a csalók között!

megosztom